HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ YALOVA`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ünlü ile birlikte Yalova İl Temsilciliğimizin organize ettiği istişare toplantısına katıldı.

Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Temsilcimiz Mustafa Deviren, Türk Büro-Sen Şube Başkanımız Hacı Ali KALAYCI, Türk İmar-Sen Yalova İl Temsilcimiz Naci Pürmüs ve üyelerimizin katıldığı istişare toplantısının açılışında Yalova İl Temsilcimiz Emrah Sağlam, Yalova'da çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Temsilcimiz Mustafa Deviren de, Türkiye Kamu-Sen Yalova teşkilatımızın faaliyetlerini anlattı.

Genel Başkanımız Nuri Ünal kısaca şunları söyledi; "Türk Diyanet Vakıf-Sen'imizin 20. kuruluş yılını kutladığımız bu günlerde, sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Toplantımıza katılan Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Temsilcimize, Sendikalarımızın değerli temsilcilerine ve siz kıymetli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye Kamu-Sen, üye sendikaları ve Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen kurulduğu günden itibaren, önce ülkemiz anlayışı ile hak mücadelesini yürütmektedir.

İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal hareketin öncüsü oldu ve olmaya devam ediyor. Kim ne derse desin, bizler doğrudan ayrılmayacağız.

Üyelerimizin ve bütün kamu çalışanlarının huzurlu ve mutlu olması, çalışma barışının her alanda hayata geçmesi için çaba gösteriyoruz. Devlet memurlarımız hak ettikleri yere, kendi haklarıyla gelebileceği sistem oluşmalıdır. Atama, nakil, görevde yükselme ve unvan değişikliğinde liyakat, bilgi, hakkaniyet ve adalet hâkim olmalıdır.

Sendikalar da, adaletli sistemin oluşmasına katkı sunmalıdır. Bazı sözde sendika temsilcileri 'bize üye olursan işin olur, yoksa sana hayat hakkı yok' anlayışında artık vaz geçmelidir. Bu anlayış insan onuruna aykırı bir tutumdur.

Şu anda 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri devam etmektedir. Hükümetten talebimiz, kimseye muhtaç olmadan bir ay geçinilebilecek bir ücret artışının teminidir.

3600 ek gösterge geciktirilmeden ve bütün kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde hayata geçirilmelidir.

Nakillerinde sıkıntı yaşayan, unvan değişikliği ve görevde yükselme sınavlarına katılamayan 4/B sözleşmeli çalışanları kadroya geçirilmelidir. Aynı şekilde;

Fahri/Geçici Kur'an kursu öğreticileri ile vekil imam-hatip ve müezzin-kayyımların mağduriyetleri giderilmeli, kadro talepleri karşılanmalıdır.

Kısaca, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için, her platformda ve ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Bunun içindir ki, üyelikleriniz bizim için kıymetlidir, bize emanettir.

Bizleri bir araya getiren Yalova İl Temsilcimiz Emrah Sağlam ve heyetine, katıldığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, var olsun Türkiye Kamu-Sen."

Genel Başkanımız, daha sonra üyelerimizin görüş ve önerilerini dinleyerek, sorularını cevaplandırdı.

Ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal ve heyeti, Esenköy Belediye Başkanı sayın Mehmet Temel ile bir araya gelerek, Çınarcık-Esenköy beldesi hakkında ve güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder