HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ


Eskişehir Şubemizin Sivrihisar ilçesinde düzenlediği üyelerimizle buluşma programına, Genel Başkanımız Nuri Ünal katılarak, sendikal faaliyetler, güncel konular ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Üyelerimizin sorularını cevapladı, karşılaştıkları sorunlar ile görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıya; Genel Başkanımızla birlikte Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ünlü, Eskişehir-Bilecik Şube Başkanımız Hüseyin Poyraz, Sivrihisar İlçe Temsilcimiz Fahri Uygun, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Sivrihisar ve Beylikova ilçelerimizin kıymetli üyeleri katıldılar.

Genel Başkanımız Ünal toplantıda özetle şunları söyledi; “Son günlerde karşı karşıya kaldığımız orman yangınları, bizleri derinden üzmektedir. Devletimiz güçlüdür, inşallah kısa sürede bu afetin de üzerinden gelecektir. Yüce Allah sel, deprem, salgın ve yangın gibi bütün afetlerden ülkemizi ve milletimizi muhafaza eylesin.

Eskişehir Şubemize ve Sivrihisar İlçe Temsilciliğimize gösterdikleri başarıdan ve bu güzel birlikteliği sağladıkları için de teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece üyelerimize değil, bütün çalışanlarımıza yönelik hizmet anlayışları için kendilerini kutluyorum.

Sendikal faaliyetleri ayrışma, ayrıştırma ve ötekileştirme yapmak isteyenlere bakmadan, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Diyanet çalışanlarımızın karşılaştıkları problemlerin çözümü için, bize yakışan usul ve üslupla gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, ülkemizin güçlü, Milletimizin huzurlu ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın her alanda önder olması bizler için önemlidir. 

Sendikamıza, Türkiye Kamu-Sen’imize ve ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal harekete desteklerinizden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Var Olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var Olsun Türkiye Kamu-Sen.   

Toplantı sonrası emekli olan Ali Fuat KÖSEER’e plaketini Genel Başkanımız Nuri Ünal taktim etti.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder