HABER DETAYLARI

Aşçı: "Sinsi Ve Hain Planlar Bozulacak"


Türk Diyanet Vakıf Sen Samsun Şubesi Mayıs ayı toplantısı il yönetimi ve ilçe temsilcileri ile Samsun Kamu Sen binasında yaptı. Toplantıda sendikal çalışmalar görüşülürken son olarak Filistin zulmü kınandı.

“Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Siyonist, yayılmacı işgalci, zalim İsrail`i kınıyor, bir gün mutlaka döktükleri kanın, yaptıkları zulmün hesabını vermelerini istiyoruz” diyen Türk Diyanet Vakıf Sen Samsun Şube Başkanı İzzet Aşcı yaptığı açıklamada;

“Ortadoğuda, Birinci Dünya Savaşı’ndan bu yana devam eden, 1948`den itibaren İslam Dünyasının kanayan yarası olan ve 1973 Arab-İsrail savaşı ile Batı Şeria, Gazze ve Kudüs`ün işgali halen devam etmekte eli kanlı Siyonist çeteler Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa`ya kirli postalları ile girerek ibadet yapmakta olan Müslümanları acımasızca ve vahşice şehit etmektedirler.

Müslümanların ilk kıblesi, Mirac`da Sevgili Peygamberimizin Mescid-i Haram`dan, çevresi mübarek kılınan Mescid-i Aksa`ya götürüldüğü kutsal mekanı Siyonist Yahudi işgalinden kurtarmak tarihi bir sorumluluğumuzdur.

Biz biliyoruz ki; oyun büyüktür. Bu kahpe ve alçak planların arkasında başta İngiltere, ABD, Fransa ve Rusya bulunmakta. Filistin toprakları üzerinde kurulan Siyonist Yahudi terör devleti topraklarının yayılmacı bir politika ile Nil`den Fırat`a kadar genişletilmesi istenmektedir. Bat emperyalizmi ve onların Truva atları bilsinler ki, bu sinsi ve hain planlar bozulacak, Ortadoğu Siyonist ve Haçlı ittifakına mezar edilecektir. Bu mübarek topraklarda Hazreti Ebubekir ile başlayıp, Hazreti Ömer efendimize devam eden, Fetih Ruhu ölmedi ve ölmeyecektir. Selahattin  Eyyubi nasıl ki, haçlılardan hesap sordu  ve bu mübarek topraklardan çıkardı ise onların torunları aynı ruh ve heyecanla bir gün mutlaka Siyonist çeteleri bu kutsal topraklardan mutlaka çıkaracak, buralar tekrar İslam beldeleri olacaktır.  Bu savaşın sonunda Hıristiyan Batı ve Siyonizm`in kukla ve Truva Atları devrilecek, bunların enkazları altında Asr-ı saadeti ve güzide insanları Eshab-ı Kiram örnek alan genç filizler yeşererek, İslam Dünyasının aslına dönüş hareketi ile İslam aleminde Siyonizm ve Hıristiyan Batı sömürü çarkları ve zincirleri kırılacaktır. Çok sıkıntılı günler yaşanacak ama Allah-ü Teâlâ`nın(c.c) izni ve Muhammed Aleyhisselâm’ın ve onun yolunda gidenlerin duası ile 21`nci asrın başları İslam ve Türk Dünyasının "altın çağı" olacaktır. ABD, Hıristiyan Batı ve Siyonist İsrail geçte olsa, güçte olsa tarihin en ağır hezimetine uğrayacaklardır” diye belirtti.




25.05/ 2021
Ekleyen: SAMSUN ŞUBESİ

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder