HABER DETAYLARI

"TÜRKİYE BİZİM SAHALAR BİZİM"


“Teşkilatımız ile El Ele Yetkiyi Devralmaya Geliyoruz.”

Genel Başkan Yardımcılarımız Isparta ve Burdur’da Teşkilatımız ile Görüşmeler Gerçekleştirdi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen sahalarda üyeleriyle, teşkilatlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu sefer durağımız tarihi Anadolu Selçuklu’larına uzanan güzel şehirler ISPARTA ve BURDUR oldu.

Genel Başkanımız Nuri ÜNAL’ın öncülüğünde Türkiye Bizim Sahalar Bizim diyerek Memleketin her bölgesini, her ilini ziyaret ederek teşkilatlarımızla, üyelerimizle, Diyanet camiasıyla buluşmaya devam ediyoruz.

Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan PAŞ, Mustafa ÜNLÜ ve Atila AYHAN Isparta’da il merkezinde, Yalvaç’ta, Şarkıkaraağaç’da, Gelendost’ta, Eğirdir’de, Gönen’de, Atabey’de müftülüklerimizi ziyaret ettiler, üyelerimiz ile çeşitli toplantılar düzenlediler ve Diyanet camiasını Türk Diyanet Vakıf-Sen bünyesinde yer almaya davet ettiler.

İl Müftümüz Bayram ŞAHİN ile İlçe Müftülerimizle samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Diyanet çalışanlarımızın sorunları, gündemleri Genel Başkan Yardımcılarımız tarafından bildirildi.

Salda gölü ile meşhur Burdur’da İl Müftümüz Enver TÜRKMEN ve 10 ayrı ilçede istişare toplantıları düzenleyen Genel Merkez Yöneticilerimiz yakın bir süre önce vefat eden Şube Başkanımız Ahmet YAŞAR’ın ailesine de taziyede bulundular.

Bizlere vakitlerini ayırarak buluşmalarımıza katılan tüm temsilci, üye ve Diyanet çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Isparta, Burdur ve ilçelerinde görevli tüm teşkilatımız var olsun, daim olsun.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder