HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ANTALYA TEŞKİLATIMIZ İLE BULUŞTU


Türkiye Kamu-Sen Antalya Bölge İstişare Toplantısında, Antalya ve Isparta teşkilatımız ile bir araya geldik.

İstişare toplantısında; Sendikamızca düzenlediğimiz  “1. Din Görevlileri Başarı ve Hatıra Ödülleri” kapsamında Antalya ilimizden tespit edilen Ahmet Yavuz’a plaketini Genel Başkanımız Nuri Ünal takdim etti.

Ünal yaptığı konuşmada; “Sendikamızın 20. kuruluş yılı vesilesiyle başlattığımız ve illerimizden tespit edilen görevlilerimize verilmek üzere “Din Görevlileri Başarı ve Hatıra Ödülleri” nin birincisini 3 Mart 2021 Çarşamba günü Ankara’da düzenlediğimiz törenle gerçekleştirdik.

Bu yıl ki ödülün teması, Covid-19 salgınında emeği geçen görevlilerimizdi. Ayrıca özel ödül olarak, Diyanet çalışanları adına, Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ’a ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Sayın Önder KAHVECİ’ye de Din görevlilerimiz ve bütün Diyanet çalışanlarımıza destek ve sorunlarına sahip çıkmaları nedeniyle özel ödül takdim ettik. Salgında fedakarca görev yapan bütün kamu çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Bölge İstişare Toplantısının ardından Isparta Şube Başkanımız Mustafa Güngör’ün de katılımıyla Antalya Teşkilatımız ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Çalışanlarımızın talepleri, istek ve önerileri ile sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, kurulduğu günden beri ilkeli, sorumlu, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yapmıştır, yapmaktadır ve bundan sonra da aynı şekilde hizmet etmeye devam edecektir.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder