HABER DETAYLARI

18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KUTLU OLSUN


Nuri ÜNAL : “Yaşlılarımıza Saygı Göstermek Dinimizin Emridir”

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri ÜNAL, her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle mesaj yayınladı.

Yaşlılarımız; hayat tecrübeleri ve bilgi zenginlikleriyle geleceğimize yön gösteren, geçmişi yaşatarak kültürel değerlerimizi yarınlara aktaran toplumsal hafızamızdır.

İnsanımız, bugünlere gelmemizde çok büyük emekleri olan büyüklerimize saygı ve sevgiyle yaklaşmayı sağlayan bir kültürün temsilcisi olmuş; büyüklere gösterilen minnet duyguları ve ihtimam, toplumumuzda varlığını her daim sürdürmüştür. 

Yaşlı insanlarımızın itibar, güven ve huzur içinde yaşamlarını idame ettirebilmeleri için sağlanan her türlü imkân, ömrünün büyük bir kısmını ülkesine hizmetle geçirmiş büyüklerimize duyduğumuz minnetin ifadesidir. 

Gençlerimizin yaşlılara sahip çıkan, sevgi, saygı ve hoşgörüde kusur etmeyen bireyler olarak yetiştirilmesi, aile birliğinin korunmasını ve bu sayede toplumun her bireyinin hayata güvenle bakmasını sağlayacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, tüm büyüklerimize sağlık ve esenlik temennisiyle saygılar sunuyorum.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder