HABER DETAYLARI

T.C. AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI`NI ZİYARET ETTİK.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Osman Eksert ile birlikte ziyaret ettik.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci ziyarette;

- 4/B Sözleşmeli çalışanların tamamının kadroya geçirilmesi,

- Sayın Cumhurbaşkanımızın da sözü olan 3600 ek gösterge düzenlemesinin geciktirilmeden hayata geçirilmesi,

- KPDK Toplantısı,

- Sendika üyelik ve istifa işlemlerinin E-Devlet üzerinden yapılması gibi çalışma hayatında çözüm bekleyen konular hakkında görüş ve önerilerini dile getirdi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’da Diyanet İşleri Başkanlığında 4/B Sözleşmeli olarak çalışan Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımların tamamının kadroya geçirilmesi, 2019 yılı öncesi göreve başlayan sözleşmeli çalışanların mahkeme kararı sonucu kadroya geçtiklerini dile getirdi.

Sözleşmeli çalışanlarımızın kadro talepleri için mahkemelere yönlendirilmeden Kanuni düzenleme yapılmasının gerektiğini söyledi.

Ayrıca, Fahri Kur’an Kursu Öğreticileri ile Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların kadro taleplerini içeren dosyayı Sayın Bakana sundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, iletilen konular ile ilgili gerekli çalışma ve desteği vereceklerini söyledi.

Görüşmede, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Erdem’de hazır bulundular.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder