HABER DETAYLARI

"TÜRKİYE BİZİM SAHALAR BİZİM"


Şanlıurfa–Nevşehir–Kırşehir–Denizli İllerinde Teşkilat Ziyaretlerimizi Gerçekleştirdik

Nuri ÜNAL: "Türk Diyanet Vakıf-Sen Olarak Her Daim Üyemizin, Diyanet ve Vakıflar Çalışanlarımızın Yanlarındayız."

Sendikamız saha çalışmaları kapsamında, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Maske-Mesafe-Temizlik kurallarına dikkat ederek gerçekleşen toplantılar ve buluşmalar üyelerimizin ve din görevlilerimizin de yoğun ilgileriyle karşılandı.

Genel Başkanımız Nuri ÜNAL Güneydoğu Anadolu Bölgemizin güzide şehri, Peygamberler kenti, Şanlıurfa’da, Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan PAŞ ve Mustafa ÜNLÜ Nevşehir, Kırşehir İllerimizde, Atilla AYHAN’DA Denizli ilimizde üyelerimizle buluştular.

İl ve İlçe Müftülerimizi makamlarında ziyaret eden Sendika Genel Merkez Yönetimimiz, Sendikamızın bölge, il ve ilçe temsilcileri ile de görüşmelerde bulunarak üyelerimiz ile çeşitli toplantılarda buluştular.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın çalışanları ile de istişarelerde bulunarak tüm Diyanet ve Vakıflar teşkilatını Türkiye Kamu-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen bayrağı altında yer almaya davet eden Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız saha çalışmalarına durmadan devam edeceklerini açıkladılar.

Şanlıurfa’da Vali Abdullah ERİN, İl Müftümüz Mehmet TAŞTAN ve İlçe Müftülerimizi Şube Başkanımız Abdullah ŞULUL ve Müftülük Temsilcimiz Ahmet KAYA ile birlikte ziyaret eden Genel Başkanımız, Haliliye ve Eyyübiye’de üyelerimiz ile istişare görüşmeleri gerçekleştirdi. Vakıflar Şube Başkan Yardımcımız Mahmut BİÇEK ilede Vakıflar çalışanlarımızın sorunları hakkında ayrı bir toplantı gerçekleştiren ÜNAL, üyemiz merhum Orhan POLATCAN içinde ailesine taziye ziyaretinde bulunmuştur.

Nevşehir İl Müftümüz Ahmet Celalettin ALTUNKAYA’yı ve İlçe Müftülerimizi makamlarında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan PAŞ ve Mustafa ÜNLÜ’ye Nevşehir İl Temsilcimiz Kadir GÖK, Temsil heyetimiz Mehmet TÜRKER ve Musa ER, Acıgöl İlçe Temsilcimiz Muammer Erkan AYDOĞDU, Ürgüp İlçe Temsilcimiz Mehmet GÖK’de katılım sağladılar. Tarihi ve kültürel mirası ile Dünya’nın gözbebeği Nevşehir’de üyelerimiz ile gerçekleşen toplantılar oldukça verimli olmuştur.

Dünya’ca Ünlü Sanatçı Neşet ERTAŞ’ın memleketi Kırşehir’de İl Müftümüz Mehmet YAMAN ve İlçe Müftülerimiz ile gerçekleşen samimi görüşmelere Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcimiz Yamin SEYFALİ, Aydın GÜDEK ve Menduh ÖZBEK’de katılım sağlamışlardır. Mucur, Kaman, Çiçekdağı ve Akpınar İlçelerinde bulunan Temsilcilerimiz Sami ÜNAL, Sait ÜNAL, Mesut TEMİRCİ ve Mustafa UĞUR’un hazır bulundukları İlçe ziyaretlerimizde, üyelerimiz ile tek tek gerçekleşen toplantıların sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ege ve Akdeniz’i buluşturan şehir ünvanlı Denizli’de sahaya Genel Başkan Yardımcımız Atilla AYHAN ile indik. İl Müftümüz Mehmet AŞIK’ı ziyaret eden Sendikamız heyetinde Şube Başkanımız Mehmet ÇOBAN, Şube Başkan Yardımcılarımız Sadettin AKYOL ve Şükrü NASLI’da yer almıştır.

Merkezefendi’de Muhammed Emir AKÇAY, Pamukkale’de Haluk KARTOP ile Taylan KÖROĞLU, Acıpayam’da Mehmet ÖZDEMİR, Baklan’da Nazmi Tuncay SERT, Çivril’de Nazif KARAMAN, Sarayköy’de Sebahattin TEKELİ ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Atilla AYHAN başarılı şekilde gerçekleşen görüşmelerde üyelerimizden gelen sorularıda yanıtlamıştır.

Ziyaretlerimizde bizlere karşı gösterilen ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı tüm teşkilatımıza teşekkürü bir borç biliriz. Genel Başkanımız Nuri ÜNAL’da Türkiye Kamu-Sen olarak Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak sahada var olmaya devam edeceklerini söyledi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder