HABER DETAYLARI

DİN İŞLERİ YÜKSEK KURULU BAŞKANI ZİYARET EDİLDİ


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Atila Ayhan, Mustafa Ünlü ve Ankara 1 Nolu Şube Başkanımız Hamit Kahveci Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman HAÇKALI’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Başkanımız Nuri Ünal, “Sayın Haçkalı’ya Kurul Başkanlığı görevinde başarılar dileyerek şunları söyledi; “Din İşleri Yüksek Kurulu, Diyanet İşleri Başkanlığımızın en önemli ve en özel bir birimidir. Vatandaşlarımız, Kurulun aldığı kararları ilgiyle takip etmekte ve güvenerek yerine getirmektedir. Kurulumuz, yapacağı çalışmalarla, insanlarımızın samimi din duygularını istismar eden kişi veya gruplara karşı uyarmalı ve gerekli bilgilendirmeyi önceden yapmalıdır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, özellikle televizyonlarda yayınlanan dini programlarda, Diyanet personelinin yer alması için RTÜK’e yazılı talepte bulunduk. Günümüzde sosyal medyada yalan yanlış dini bilgiler dolaşmaktadır. Bu itibarla, Din İşleri Kurulumuz her alanda daha etkin olarak vatandaşlarımızın doğru bilgi almasını sağlamalıdır. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, Sendika olarak her türlü katkıya hazır olduğumuzu beyan ediyorum.”

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman HAÇKALI’da her zaman işbirliği içerisinde olmamızda fayda vardır diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder