HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KAYSERİ ŞUBEMİZİN AÇILIŞINA KATILDI


Kayseri Şubemizin yeni hizmet binasının açılışına katılan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi; “Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın ve bütün kamu çalışanlarının, haklarının korunması ve geliştirilmesi için çaba sarf eden Sendikamız her ilde büyümeye devam etmektedir.

Kısa bir süre önce görevi devralan Kayseri Şube Başkanımız Mustafa Salim Nursaçan, yönetim kurulu üyeleri ve bütün temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar emeği geçmiş bütün arkadaşlarıma, üyelerimize bu kutlu mücadelemize verdikleri destekten dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Vefat edenleri rahmetle anarken, emekli olanlara huzurlu ve sağlıklı hayat diliyorum.

Bizim ilkemiz, önce ülkemiz düsturu ile çıktığımız sendikal yolculukta, çalışmalarımızı ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir anlayışla sürdürüyoruz. İnsanlık onurunun zedelenmediği, senin benim adamım, şu veya bu sendika üyesi ayrımı yapılmadan; hak edenin, hak ettiği yere bilgisi, liyakati, ehliyeti ve yüce Türk Devletine sadakati ile gelebileceği bir sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz.

Kayseri şubemizin bu yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını, emeği geçenlere, katılan veya katılamayarak gönülleriyle burada olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kayseri il ve ilçe müftülüklerinde çalışanlarımızın teveccühü ile Kayseri Şubemizin, çok kısa bir süre içerisinde hak ettiği yerde olacağına inancım tamdır. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olur inşallah.”

Açılışa katılan Ak Parti Kayseri Milletvekili sayın İsmail Emrah Karayel, “Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şubesinin, Diyanet personelimizin çalışma hayatının kolaylaştırılmasına önemli katkılar sunacağını düşünüyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kayseri Şube Başkanımız Mustafa Salim Nursaçan da şunları söyledi, ”Katılan herkese teşekkür ediyorum. İlkeli bir çalışma ortaya koyacağız. Sendikacılığı seviyeli bir şekilde yapacağız ve yapılmasına örnek olacağız. Hizmet kolumuzda bulunan bütün sendikalarla hizmette yarışımız olacaktır.”

Kayseri Şubemizin açılışında Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcılarımız Atila Ayhan ve Mustafa Ünlü eşlik ettiler. Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcimiz Kamil Ünal ve sendikalarımızın şube başkanları ve temsilcilerinin hazır bulunduğu açılışa ayrıca; Kayseri Milletvekilleri, siyasi partilerin, belediyelerin, sivil toplum kuruluşlarının, dernek, vakıf, ocak ve odaların başkan ve temsilcileri katıldı. Açılış duası Kayseri İl Müftü Yardımcımız sayın Dr. Dursun Sarı tarafından yapıldı. 

Açılışın ardından şube binamızda Genel Başkanımız katılımcılarla, şube yönetim kurulu üyelerimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimizle sohbet etti.

Açılışın anısına Genel Başkanımız, Kayseri Şubemize Türk Bayrağı tablosu hediye etti.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder