KAMU-SEN HABER DETAYLAR

GENEL BAŞKAN KAHVECİ`DEN BAŞDENETÇİ ŞEREF MALKOÇ`A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve sendikalarımızın Genel Başkanları, yeniden Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi görevine seçilen Ombudsman Şeref Malkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KAHVECİ: DİYALOG VE İŞBİRLİĞİYLE SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMALIYIZ

Başdenetci Şeref Malkoç'u tebrik eden Genel Başkanımız Önder Kahveci, Kamu Denetçiliği Kurumunun hukuk ve hakkaniyete dayalı yönetim anlayışının geliştirilmesi bakımından son derece önem arz eden bir kurum olduğuna vurgu yaparak, böylesine önemli bir kurumun başında tecrübeli bir isim olarak Şeref Malkoç'a görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Diyalog sürecinin işlemesi ve kamuda çalışma barışının sağlanması için yapılması gerekenlere ilişkin görüşlerini Kamu Başdenetçisi  Ombudsman Şeref Malkoç’a ileten Genel Başkanımız Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen olarak, işbirliği ve diyalog sürecinin geliştirilmesine katkı sunmaya daima hazır olduğumuzu da belirtti.

Genel Başkanımız Önder Kahveci ayrıca sözleşmeli personelin yaşadığı mağduriyeti de görüşmede dile getirdi. Kahveci, yaşanan farklılıkların giderilmesi noktasında Ombudsman’a müracaatta bulunduklarını ifade ederek, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun bu konuda bir tavsiye kararı vermesinin yerinde olacağının altını çizdi. 

MALKOÇ: TÜRKİYE KAMU-SEN'İN ÇALIŞMA HAYATINDAKİ YERİ SON DERECE ÖNEMLİDİR

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Başdenetçi Şeref Malkoç, Türkiye Kamu-Sen'in çalışma hayatındaki yeri ve önemi dikkat çekerek, birlikte tam bir diyalog ve iş birliği içerisinde sorunların çözümü adına gayret sarf edeceğiz" dedi.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder