HABER DETAYLARI

DİK DURUŞLU ÜYELERİMİZ, TEŞEKKÜR EDERİZ


Genel Başkan Nuri Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’in olduğu yerde ümitsizliğe yer yoktur. Çare vardır ve bellidir.”

Kamu görevlileri sendikalarının 2020 yılı üye sayılarının Resmi Gazete’nin 04 Eylül 2020 tarihli sayısında yayımlanmasıyla ilgili Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın değerlendirmesi;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen, geçen yıla göre %14,06 büyüyerek toplam 1.629 üye artışı gerçekleştirmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının gerçek sesi, yılmaz savunucusu, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın adı Türk Diyanet Vakıf-Sen’e gönül veren bütün üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Her türlü olumsuzluklara ve içinde bulunduğumuz salgın sürecine rağmen, yılmadan gece gündüz hizmet eden bütün teşkilat yöneticilerimizi kutluyorum.

Bizler, Türkiye Kamu-Sen içerisinde, her şartta doğru sendikal hareketin güçlenmesine ve gelişmesine katkı sunuyoruz.

Ülkemizin her alanda güçlü olması, milletimizin mutlu, huzurlu ve refah seviyesinin artması için çalışıyoruz. Bütün kamu çalışanlarımızla birlikte, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın, hak ettikleri çalışma ortamlarının oluşmasına katkı sunuyoruz.

Yarınlardan ümitliyiz. Sendikacılık adına kim ne derse desin, bizler kuruluşumuzda ortaya koyduğumuz ilkelerden, asla ve asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Hep söylediğimiz gibi yine tekrarlıyoruz;

Diyanet ve Vakıflar çalışanları onurlu bir şekilde Kurumlarımıza, Milletimize ve Devletimize hizmet etmektedirler. Kamu çalışanları, kişilerin değil Devlet’in memurlarıdır. Bu sebeple, hak ettikleri yere, kendi hakları, bilgileri, birikimleri ve liyakatleriyle gelebilecekleri sistemin oluşması olmazsa olmazımızdır.

Özellikle, salgın sürecinde canla başla görev yapan Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza, Sendikamızın her düzeydeki temsilcilerine ayrı ayrı tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dualarımız, gayretlerimiz ve inancımız yarıların daha güzel olacağıdır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen bugün itibariyle 13.213 üyesiyle etkili bir sendika olarak, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının gönlündedir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’in olduğu yerde ümitsizliğe yer yoktur. Çare vardır ve bellidir.

Bu vesileyle, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarını ve bütün kamu çalışanlarını, ilkeli ve sorumlu sendikacılığın adresi, Türk Diyanet Vakıf-Sen’e ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalara üye olmaya davet ediyorum.

Çalışmak bizden, yardım yüce Allah’tan.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder