HABER DETAYLARI

İSLAM, MÜSLÜMAN VE İNSANLIK DÜŞMANLIĞINI KINIYORUZ


Genel Başkan Nuri Ünal'ın
 @Charlie_Hebdo_ dergisinin yaptığı saygısızlık nedeniyle yaptığı açıklama: 

@Charlie_Hebdo_ dergisinin, Peygamber Efendimiz’e (sav) yönelik saygısızlık içeren karikatürleri yeniden yayımlama kararını kınıyor ve lanetliyoruz.

@Charlie_Hebdo_ dergisinin, İslam’a, Müslümanlara ve sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’e (sav) yönelik bu insanlık dışı hareketi, özgürlük veya sanat anlayışı ile açıklanamaz. Bu hadsizlik gerçekte Fransa halkının huzuruna yöneliktir.

@Charlie_Hebdo_ dergisine, esas tepki vermesi gerekenler sözde medeni! olduklarını iddia edenlerdir. Son günlerde artan İslam ve insanlık düşmanı bu hadsizliklere bir an önce dur denilmelidir. Irkçı anlayış son bulmalıdır.

Dünyada huzurlu bir şekilde, barış içerisinde yaşamak çok zor değildir. Avrupalı yöneticiler, İslam düşmanlığına yol açan fiillere gerekli sert tepkiyi vermelidir. Bundan daha önemlisi de halkı Müslüman olan Devlet yöneticilerinin sessiz kalmamalarıdır.

Kur'an-ı Kerim'i yakana, camide namaz kılan masum insanları katledene, camileri yakıp tahrip edenlere söz söylemeyen, sözde insan hakları savunucuları, ülkelerin yöneticileri oluşan ve oluşacak bütün zararlardan ortaklaşa sorumludurlar.
#HabisRuhlularAffedilemez




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder