KAMU-SEN HABER DETAYLAR

İSTANBUL`DA MİSAFİRHANEMİZ İÇİN İMZALAR ATILDI


Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu üyelerinden aldığı gücü ve desteği yine onlarla paylaşmaya devam ediyor.

KAHVECİ: İSTANBUL MİSAFİRHANEMİZ İÇİN İLK ADIMI ATTIK

Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu üyelerinden aldığı gücü ve desteği yine onlarla paylaşmaya devam ediyor.

Ankara'da bulunan misafirhanelerimiz ve öğrenci yurdumuzun ardından, İstanbul'da eksikliği hissedilen misafirhane binamız için uzun zamandır süren arayış Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz tarafından devam ediyordu.

Türkiye'nin en büyük metropolü olan İstanbul'da üyelerimize yönelik olarak faaliyet gösterecek olan Türkiye Kamu-Sen misafirhanesinin müjdesi Genel Başkanımız Önder Kahveci'den geldi.

Sosyal medya hesabından müjdeyi duyuran Genel Başkanımız Önder Kahveci, İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Kamu-Sen misafirhanesinin kamu çalışanlarımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederek en kısa zamanda faaliyete geçeceğini ifade etti.

KAHVECİ:  MİSAFİRHANEMİZİ EN KISA SÜREDE İSTANBUL'DA ÜYELERİMİZİN VE KAMU ÇALIŞANLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Genel Başkanı Önder Kahveci paylaşımında; "Türkiye Kamu-Sen İstanbul misafirhanesi için Bahçelievler Yenibosna mahallesinde yerimizi satın aldık. Tahmini 90-100 yatak kapasiteli misafirhanemizin inşaatına en kısa zamanda başlayarak nezih bir ortamı üyelerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak üyelerimize özel hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşarken, İstanbul'da yapılacak olan misafirhanemizin üyelerimize ve kamu çalışanlarımıza şimdiden hayırlı olmasına diliyoruz.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder