HABER DETAYLARI

TEŞKİLATIMIZA VE KIYMETLİ ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER


TEŞKİLATIMIZA VE KIYMETLİ ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER
ÜYE SAYIMIZ 2020 YILINDA DA ARTMAYA DEVAM ETTİ

Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolunda faaliyet gösteren sendikaların, 2020 yılı üye sayılarının tespiti 27 Temmuz 2020 tarihi itibariyle tamamlandı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Türk Diyanet Vakıf-Sen üye sayısını artırmaya devam etti.

Sendikamızın 15 Mayıs 2019’da 11.584 olan üye sayısı, 15 Temmuz 2020’de 13.228’e yükselmiştir. Geçen yıla göre 1.644 üye artışı olmuştur.

Her türlü ayrımcılığa, dışlamalara, ilkesiz anlayışlara ve baskılara boyun eğmeyerek, Türk Diyanet Vakıf-Sen’i tercih eden bütün üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte, haklı davamıza inanarak Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen’e güç veren Diyanet ve Vakıf çalışanlarımızı bir kez daha kutluyorum.

Üstlendiğimiz emaneti daha ileriye ve yükseklere ulaştırmak, ETKİLİ olan Sendikamızı hak ettiği YETKİLİ sendika olarak zirveye taşımanın gayreti ve çabası içerisindeyiz.

Önce cennet vatan ülkemiz diyerek, milletimizin huzuru ve kurumlarımızın yarınlara daha güçlü gitmesi anlayışı ile çalışanlarımızın mutlu ve hak ettiğini almalarının temini için, emek veren teşkilatımızın bütün temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen bütün teşkilatımız ve üyelerimiz ile birlikte, sadece sayı olarak değil gönüllerin birleştiği güçlü ve büyük bir ailenin, güzel ve özel bir mücadelenin adıdır.

Bizler, şartlar ne olursa olsun doğru çalışmaya, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal mücadeleye devam edeceğiz.

Teşkilat yöneticilerimize ve üyelerimize tekrar tekrar şükranlarımı arz ediyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen.

Var olsun Türkiye Kamu-Sen.

 

Nuri ÜNAL
Yönetim Kurulu a.
Genel Başkan




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder