HABER DETAYLARI

BOLU ŞUBEMİZ GENEL KURULUNU TAMAMLADI.


Bolu Şubemiz, 18.07.2020 tarihinde 1. Olağanüstü Genel Kurulunu tamamladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, şehitlerimiz ve ahirete irtihal etmiş üyelerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulumuza Sendikamızın Genel Başkan Yardımcıları Atila Ayhan ve Mustafa Ünlü katıldılar..

Açılışın ardından Genel Başkan Yardımcısı Atila Ayhan, Genel Kurula katılanlara hitap etti. Ayhan; Türk Diyanet Vakıf-Sen'in, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikacılık yaptığını belirtti.

“Üyelerimizin haklarının korunması için her ortamda mücadele ettiklerini söyledi. Bolu ilimizde de hak ettiği yere gelmesi için gayret gösterilmesi gerektiğini belirterek, bugüne kadar görev yapan bütün yöneticilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Yeni seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diledi.

Genel Kurula katılan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran'da selamla konuşması yaparak, çalışmalarda başarılar diledi. Genel Kurulumuza Türk Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı İlhan Yaman,  Bolu Ocak Başkanı İsmail Akgül, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Bolu Şube Başkanı Ulaş Aydoğan ve Türkiye Kamu Sen'e bağlı Şube Başkanları katıldılar.

Tek liste halinde girilen seçim sonucuna göre;

Türk Diyanet Vakıf-Sen Bolu Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine,

Metin Saltan, Fatih Sarıtaş, Zeki Yeşiller, Ahmet Çetintaş, Mehmet Emeksiz, Ahmet Çakır ve Zekeriya Kayıkçı seçilmişlerdir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dileriz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder