HABER DETAYLARI

ANTALYA TEŞKİLAT TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya teşkilat toplantısı 08 Haziran 2020 Pazartesi günü telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi. 

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Antalya teşkilatımızın katıldığı toplantıda; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının durumu, içerisinde bulunduğumuz sürecin değerlendirilmesi, karşılaşılan problemler ve talepler değerlendirildi. 

Genel Başkanımız Nuri Ünal," Ülkeyi ve kurumları idare edenlerin görevi, çalışma barışını ve huzurunu sağlamak, iş verimini ve üretimini geliştirmektir. Bu, çalışanları ötekileştirerek, ayırarak, ayrıştırarak, şunun bunun adamı diyerek sağlanamaz. Dost acı söyler, ancak bizler çalışanların, milletimizin ve ülkemizin geleceği için bunları söylemekle mükellefiz. Çünkü biz milletimizi ve Devletimizi karşılıksız seven insanlarız." dedi.

Teşkilat mensuplarımız da görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Birlik ve beraberlik anlayışının en üst düzeyde olduğu şu günlerde, özellikle idarecilerin çalışanları sendika tercihlerinden dolayı ayırmamaları gerektiği vurgulandı. Çalışanlara eşit mesafede olunması gerektiği bir kez daha dile getirildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder