HABER DETAYLARI

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN 2023 YILINDA 2013 HELAL ÜYE ARTIŞI SAĞLAMIŞTIR.


Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının yüz akı, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal hareketin öncüsü Türk Diyanet Vakıf-Sen, onurlu mücadelesine yılmadan ve yorulmadan devam etmektedir.

Diyanet ve Vakıf hizmet kolunda bulunan Sendikaların 2023 yılı üye sayılarının tespitleri yapılarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde birleştirme tutanakları imza altına alındı.

Konu ile ilgili olarak Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi;

“2023 yılı üye sayılarının tespiti, 15 Mayıs 2023 ayı esas alınarak ilçelerde, illerde ve sayısal toplamı merkezde imza altına alınmıştır.

     - 2022 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü üye sayımız 430 iken, 2023 yılında 95 yeni üyemizin katılımıyla 525’e yükselmiştir.

     - 2022 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı üye sayımız 16.101 iken, 1.918 yeni üyemizin katılımıyla 2023 yılında 18.019’a yükselmiştir.

Son bir yılda 2.013 çalışanımızın Sendikamızı tercih etmesiyle üye sayımız toplam 18.544’e yükselmiştir.

Bu vesileyle, çok kıymetli üyelerimize, Teşkilatımızın cefakar temsilcilerine, emek verenlere ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum.

Hiçbir değer tanımayanlara, ilkesizliklere, ahlaki anlayışları dumura uğramışlara, ölçüsüzlere, insani ve vicdani anlayışları körelmişlere, her türlü baskı, engelleme ve ayrıştırmalara karşı, dimdik duruşuyla, ilkeleri, ülküleri ve ahlaklı tavırlarıyla gece gündüz demeden çalışan vefakâr bütün temsilcilerimizi, görev alan bütün yol arkadaşlarımı ayrı ayrı kutluyorum.

Gelinen durum göstermiştir ki; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının ümidi ve umudu olan etkili Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen’in, yetkili olma zamanı gelmiştir.

 Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen,

Var olsun Türkiye Kamu-Sen.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder