HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ BULANCAK MÜFTÜLÜĞÜ`NÜ ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri ÜNAL, Giresun Bulancak İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. Bulancak Müftüsü Sayın Cevat Erişti’yi makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Müftülük personelini de odalarında ziyaret eden Ünal, Sendikal faaliyetler konusunda çalışanlara bilgi verdi ve sorularını yanıtladı.

Daha sonra Bulancak Müftülüğü çalışanlarının aylık mutad toplantısına katıldı. Toplantıda konuşma yapan Ünal özetle; “Biz, Sendikacılığı kamu çalışanlarının hak ve menfaatinin korunması ve yeni hakların alınması için yapıyoruz. Kamu çalışanlarının haklarını yeni haklarla taçlandırmak için çalışıyoruz. Bunları yaparken, vazgeçemeyeceğimiz, tartışmayacağız, tartıştırmayacağımız anlayışlarımız var. Bunlar; yüce Türk devletinin birliği, bütünlüğüdür. Şanlı bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanmasıdır. Ezanlarımızın beş vakit okunmasıdır. Asla bunlar üzerine ne tartışma yaptırırız ne tartışmaya müsaade ederiz. Diyanet işleri Başkanlığı ve Diyanet personeli bu milleti bir tutan bir unsurdur. Hepimizin bir siyasi görüşü olabilir, dünyaya ait düşüncelerimiz olabilir onlar bizi ilgilendirir. Ancak biz bu milletin hocası olarak bu millete yüce din İslâm’ı anlatan bir kurumun çalışanıyız. O yüzden mayası temiz olan bu millet bize saygıda kusur etmiyor. Bize düşen görevde o saygıyı en üst düzeye çıkarmaktır” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder