HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ GÜMÜŞHANE İLİ AYLIK TOPLANTISINA KATILDI.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Gümüşhane İli aylık toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Ünal, "Türkiye Kamu-Sen, ülkeye ve çalışanlarına hizmet etmek İçin uğraşıyor. Hak eden kendi hakkıyla, liyakatıyla, becerisiyle bir yerlere gelebilsin." dedi.

Şu veya bu siyasi parti temsilcisinin değil hak eden insanların hak ettikleri makamlara gelmeleri gerekliğini ifade eden Ünal, konuşmalarına şöyle devam etti: "Benim sendika üyem bir yere gelsin, benim hemşehrim veya şu siyasetçinin yakını bir yere gelsin değil. Kim hak ediyorsa o gelsin. Yüce dinimiz de "İşi ehline verin" diyor. İşi ehline vermezseniz sıkıntı olur. Hak etmediği halde birilerinin yakını olduğu için bir yerlere gelenler, bu ülkeyi buraya getirdi. Liyakatli, ehliyetli, bilgili, becerikli insanların bir yere gelmesi için çaba harcıyoruz" dedi.

Ünal, 3600 ek gösterge, İLİTAM, rotasyon, lojmanlar, amir-memur ilişkisi, sendikalar arası ilişkiler, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, 4/B sözleşmeli personelin durumu, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve genel konular hakkında bilgi verdi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder