HABER DETAYLARI

MUĞLA ŞUBE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ GENEL MERKEZİMİZİ ZİYARET ETTİ


 

Muğla Şube Başkanımız Sefa Özcan, Şube Başkan Yardımcılarımız Ahmet Emin Eryılmaz, Yaşar Nuri Yarar, Sait Türk, Mehmet Abukan, İlyas Hammaloğlu ve Ali Kartal Genel Merkezimizi ziyaret ettiler.

Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gelen Muğla Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, öncelikle Genel Başkanımız Nuri Ünal’ı Sendika Genel Merkezinde ziyaret ettiler. Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız da hazır bulundular.

Ziyarette, Muğla Şube Başkanımız ve Şube Başkan Yardımcılarımız, çalışmalar ve karşılaşılan problemler hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

Genel Başkan Ünal, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Zor şartlarda da olsa, büyük bir özveri içerisinde, yılmadan cefakarca çalışmalarından dolayı Şube Yönetim Kurulu üyelerinin şahsında Muğla’da bulunan bütün üyelerimize teşekkürlerini iletti. Hep birlikte daha ileriye ve daha güçlü olarak, çalışmalarımıza devam edeceklerini ifade etti.

Türk Diyanet Vakıf-Sen üyesi olmak, hele hele temsilcisi olmak bir ayrıcalıktır. Hak arama mücadelesi kolay değildir. Ancak onurlu bir görevdir. Zor olmakla birlikte onurlu olan işi sizler gibi yiğit insanlar yapar diyerek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti tekrar ifade etti. Çalışmalarında başarılar diledi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder