HABER DETAYLARI

ONSEKİZ YILDIR HAK ARAMA MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR. KUTLU OLSUN


 

25 Temmuz 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız (merhum) Tevfik YÜKSEL öncülüğünde kurulan TÜRK DİYANET VAKIF-SEN, 18 yıldır aynı inanç, ülkü ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir ve edecektir.

Hizmet kolumuzda bulunan ve ülkemizin iki güzide kurumu olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla, ilkeli ve sorumlu hizmet sendikacılığını sürdürmekteyiz.

Hakkı tutup kaldırma mücadelesinin bir aracı olarak gördüğümüz Sendikamıza; onsekiz yıldır güvenen, inanan ve destek veren üyelerimiz başta olmak üzere, bizleri yarınların ümidi olarak gören bütün çalışanlarımızın haklarını korumak ve yeni hakların alınması çabamız aynı heyecanla devam etmektedir.

 

Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Kamu-Sen üyesi olan Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen, sendikal çalışmalarını cennet vatan ülkemize ve milletimize hizmet etme anlayışı ile yerine getirmektedir. Sorumluluğumuzu ve gücümüzü aldığımız üyelerimizin, taleplerini unutmadan herkesin hukukunu gözeterek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. “Niyet hayır, akıbet hayır” düsturu ile hayırlı hizmetlere vesile olacak her doğru işin yanında olmaya devam edeceğiz.

Onsekiz yıldır, akla hayale gelmez çeşitli baskılara, yalan ve iftiralara maruz kaldık. Buna rağmen, üyelerimizle aynı duygu ve düşünceler ışığında hepsinin üstesinden geldik. Her türlü olumsuzluklara rağmen yılmadan, yorulmadan aynı anlayışla daha da güçlü olarak yolumuza devam etmekteyiz.

Yapılan bu mücadelemiz elbette meşakkatli ve zordur. Ancak unutulmaması gereken bu mücadele onurludur. Bu zorlu yürüyüşte, emek vardır, helal alın teri vardır, sarsılmaz ve yıkılmaz bir dostluk, vefa, samimiyet ve güven vardır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; ülkemizin her yanında söylemi ve yaptıkları bir olan, üyesini emanet bilen, herkesi kucaklayan bir sendikal anlayışı temsil etmekteyiz. Hizmette yarışı esas alarak, hak ve hakikatin hakim kılınması amacımızdır. Hak edenin, hak ettiğini, kendi bilgisi ve liyakatiyle alabileceği bir düzenlemenin oluşturulmasına yönelik çabamız sürecektir.

Uzlaşmacı, yapıcı, yol gösterici, hak aramada mücadeleci ve kararlı bir sendikal anlayışı ortaya koymaktayız. Mücadelemizi; yıkmadan, yakmadan, kırmadan, dökmeden, yalana ve harama uzanmadan yapmaya devam edeceğiz. Mensubu olduğumuz toplumun değerlerine sahip, ayrıştırıcı, dışlayıcı, ötekileştirici, bölücü ve yıkıcı anlayışlara taviz vermeyen yapımızla Sendikamız, kamu çalışanlarının gönlündeki özel yerini almıştır.

Üyelerimizin ve bütün çalışanlarımızın talep ve sorunlarını gündeme getirmek için, her şartta, hiçbir denge hesabı gütmeksizin ve taviz vermeden ortaya koymaktayız.

Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen; nereden gelirse gelsin doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının yegane yuvasıdır. Her durumda güzeli, doğruyu, yardımlaşmayı ve dayanışmayı öne çıkaran, yüreğinden hoşgörüyü eksik etmeyen samimi birlikteliğin adıdır.

18 yıl önce “Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz” anlayışıyla yakılan kara sevda ateşi, aynı aşk ve heyecanla devam etmektedir. Yüce Türk Devleti ve Türk Milleti’nin istiklal ve istikbali için yılmadan, yorulmadan üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz.

Bu vesileyle, Sendikamızın 18. kuruluş yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Kuruluşundan bugüne kadar bu güzel ailemizin oluşmasında emeği geçmiş, hizmet veren ve vermeye devam eden bütün yöneticilerimize, temsilcilerimize ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Merhum Tevfik Yüksel başta olmak üzere vefat eden bütün üyelerimizi ve yakınlarını rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Emekli olanlarımıza hayırlı, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

Şu anda Sendikamızın kutlu ve onurlu yürüyüşüne katkı sağlayan her düzeydeki cefakar temsilcilerimize ve kıymetli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Nice nice 18’li yıllara.

Çalışmak bizden, yardım Yüce Allah’tandır.

Selamlarımla.

 

Nuri ÜNAL
Yönetim Kurulu a.
Genel Başkan

 




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder