HABER DETAYLARI

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN


RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN 

SAMİMİYET VE BİRLİKTELİK EN ÜST SEVİYEYE ULAŞSIN

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Nuri Ünal; “Ramazan Bayramı sevincinin İslam alemini ve bütün insanlığı kapsaması için Yüce Allah’a niyazda bulunuyoruz” dedi.

Bir ay boyunca, sadece Allah rızası için oruç tutarak, sonrasında bayrama ulaştığımız için ne kadar şükür etsek azdır diyen Ünal şöyle devam etti; “Bayramlar; hem kişilerin hem de toplumların ortak sevinç günleridir. İnsanları birbirine bağlayan önemli ve özel günlerdir. Önemli olan ise bayramların bayram tadında kutlanabilmesidir. Sadece bir kesimin değil, bütün toplumun bayram sevincinden faydalanabilmesini sağlayabilmektir. Bütün kötü düşüncelerin son bulmasıdır. Samimiyetin ve birlikteliğin en üst seviyeye ulaşmasıdır.”

Dün unuttuğumuz kardeşlik ve iyilik duygularımızın, bayram nedeniyle tekrar hatırlanmasıdır diyen Ünal; “Bayramda oluşan manevi ve güzel havanın, diğer zamanlarda da yaşanabilmesini sağlamalıyız. Birbirine nezaketi ve yardımlaşmayı sadece üç günde değil, yılın her günü her anında devam ettirmeliyiz. Unutulan ziyaretler yapılmalı, kimsesizler unutulmamalı, herkese el uzatılmalıdır. Kardeşliğimizi pekiştirmeli, herkesin birbirinden emin olabildiği, birbirine güvenebildiği bir toplum haline gelmeliyiz” dedi.

Ünal; “Ramazan Bayramının Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza, Türk-İslam alemine, ülkemize, bütün insanlığa huzur, esenlik, birlik, dirlik, bütünlük getirmesini, zulüm gören bütün soydaş ve dindaşlarımızın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan (cc) niyaz ediyorum” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder