HABER DETAYLARI

KONYA ŞUBEMİZİN 1.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI


 

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şubemizin 1. Olağanüstü Genel Kurulu’na katıldı.

Konya Makine Mühendisleri Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula; Genel Başkan Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcısı Atila Ayhan, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Veli Doğrul, Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanı Hamdi Altunbaş, Türk Tarım Orman-Sen Konya Şube Başkanı Ziya Acar, Türk Ulaşım-Sen İl Temsilcisi Timur Sönmez Varol, Necmettin Eskici, Türk Büro-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Hüsamettin Şenel, Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Efe, delegelerimiz ve üyelerimiz katıldılar.

Kongre; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Şehitlerimiz ve geçmişlerimizin ruhları için, Bekir Kaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Konya Şube Başkanımız Mehmet Demir’in açılış konuşmasının ardından, Genel Başkan Yardımcımız Atilla Ayhan selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Genel Başkanımız Nuri Ünal kürsüye geldi;

Genel Başkan Ünal konuşmasında: KİMSENİN HAKKINI YEMEDİK, KİMSENİN DE HAKKIMIZI YEMESİNE ASLA VE ASLA MÜSAADE ETMEYİZ.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar ilkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptık. Ahlaklı bir sendikacılık yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da diğer sendikacılara ahlaklı sendikacılıkta öncülük yapacağız. Bugünlerde yetkili konfederasyon baskı var diye isyan etmektedir. Evet biz de katılıyoruz baskı var tam 15 yıldır. Dönüp 2004 yılından itibaren nasıl üye yaptıklarına bir baksınlar. Şimdi feryat ettikleri gibi baskı ile üye yaptıklarını bir düşünsünler. Şu unutulmalıdır ki rüzgârla gelen, rüzgârla gider. Şu unutulmamalıdır ki, hak yerini mutlaka bulur. Yalanla, iftirayla, kandırarak ve baskıyla üye yapmadık. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğü önemlidir asla taviz vermeyiz.  Diyanet İşleri Başkanlığımıza çok büyük önem veriyoruz. Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın huzurlu ve mutlu bir çalışma hayatı için çalışıyoruz. Etkili olan Sendikamızın ve Türkiye Kamu-Sen’in yetkili olma zamanı gelmiştir. İdareciler tarafsız olduğu andan itibaren, kamu çalışanları hür iradeleriyle sendikalarını belirleyeceklerdir.
BİZ ŞUNA İNANIYORUZ Kİ; EMANET EHLİNE GEÇECEKTİR. EMANET TÜRK DİYANET VAKIF-SEN’E VE TÜRKİYE KAMU-SEN’İN OLACAKTIR” dedi.

Ünal özetle şunları söyledi: “Kişiler nöbet değişikliği yapabilirler. Önemli olan kurumlarımızın doğru ve güçlü bir şekilde yaşamasının sağlanmasıdır. Hak arama davamıza katkı sağlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Esas olan, benden ziyade bir, beraber ve bütün olarak geleceği kalıcı hizmetler yapabilmektir. Bu sebeple, her düzeyde bugüne kadar emeği geçen şube başkanı, yönetim kurulu üyeleri, temsilci ve üyelerimizden Allah razı olsun. Yeni seçilecek yönetim kurulu üyelerini de başarılar diliyor, aldıkları emaneti daha yukarılara taşımalarını bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Tek liste ile gerçekleştirilen 1. Olağanüstü Genel Kurul’da

Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şubesi Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

Hüsamettin İğdi,
Mehmet Demir,
Mehmet Eriş,
Osman Sönmez,
Ömer Parlakyıldız,
Süleyman Gürler,
Ebubekir Seren.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder