HABER DETAYLARI

İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZDEN VAZ GEÇMEYİZ


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve milletin egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

23 Nisan 1920, milletimizin kendi geleceğini kendisinin ve içinden çıkan temsilcileriyle kullanacağını bütün dünyaya ilan ettiği gündür. Tarih sahnesine çıktığı günden itibaren, hür yaşamış ve ebediyen hür yaşayacağının bir kez daha haykırışıdır.

Millet olarak birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde olduğumuzda neler yapılacağının göstergesidir. Aynı zamanda mazlum milletlere örnekliktir ve ümittir.

Atatürk’ün, tarihe not düşülmüş bu özel ve anlamlı günü, geleceğimiz çocuklarımıza bayram olarak hediye etmesi de kayda değer bir durumdur.

Dünyada bir benzeri olmayan çocuk bayramı, şehit ve gazi çocuklarımız başta olmak üzere bütün çocuklarımıza ve dünya çocuklarına kutlu olsun.

Bu vesileyle, bu toprakları vatan yaparak, bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün ecdadımıza şükranlarımızı, minnetlerimizi ve hürmetlerimizi sunuyoruz.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder