HABER DETAYLARI

TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP`U ZİYARET ETTİK


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Sendikalarımızın Genel Başkanları TBMM Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Şentop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
TBMM Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede ülke ve çalışma hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

KAHVECİ: TBMM BAŞKANI SAYIN MUSTAFA ŞENTOP’A  GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Genel Başkan Önder Kahveci, “Türkiye Kamu-Sen heyeti olarak TBMM başkanlığı görevine seçilen Sayın Mustafa Şentop’a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek maksadıyla ziyaret ediyoruz. Kendisi yıllardır siyasetin içinde bulunan, ülke ve çalışma hayatı meselelerini yakından bilen değerli bir şahsiyettir. Özellikle çalışma hayatını yakından ilgilendiren kanun tekliflerinde kendisinin tavrının çalışanlardan yana olacağından şüphemiz yoktur. Özellikle Türkiye Kamu-Sen’in üzerinde çalışma yaptığı ve bugün TBMM Genel Kuruluna sunulmayı bekleyen ek gösterge, sözleşmelilerin durumu ve yardımcı hizmetliler konusundaki kanun tekliflerinin bir an önce gündeme alınması noktasında kendisinin desteğini bekliyoruz. Bu tekliflerin hızlı bir şekilde görüşülmesinin önünü açması bizim için önem arz etmektedir. Tekrar sayın başkana yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. 

TBMM BAŞKANI ŞENTOP: TÜRKİYE KAMU-SEN’İN ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen’in hayırlı olsun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten TBMM Başkanı Mustafa Şentop,  “Nazik ziyaretiniz beni son derece mutlu etmiştir. Türkiye Kamu-Sen’in kurulduğu günden bugüne çalışma hayatı ve ülke meselelerine katkılarını yakından biliyor ve takip ediyoruz. TBMM Başkanı olarak elbette çalışanların lehine olan her kanun teklifinde hızlı bir şekilde hareket edeceğimizden kuşkunuz olmasın. Türkiye Kamu-Sen’in katkıları bizler için önemlidir. Bundan sonraki süreçte de diyalog içinde hep birlikte sorunların çözümü adına adımlar atacağız. Tekrar bu güzel ve nazik ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Genel Başkanımız Önder Kahveci, çalışma hayatında acil çözüm bekleyen sorunlardan oluşan bir raporu da TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a sundu. 




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder