HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN NURİ ÜNAL; HER ŞARTTA DİK DURANLARA SELAM OLSUN.


GENEL BAŞKAN NURİ ÜNAL; HER ŞARTTA DİK DURANLARA SELAM OLSUN.

HER ŞARTTA DİK DURUŞLARINDAN VAZ GEÇMEDEN HAK MÜCADELEMİZE KATKI SAĞLAYAN ÜYELERİMİZLE BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

ESKİŞEHİR’DE TEŞKİLATIMIZ İLE BULUŞTUK

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Atila Ayhan ve Mustafa Ünlü Eskişehir’de.

Eskişehir-Bilecik Şubemizin istişare toplantısına; Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcimiz Haydar Urfalı, Türkav Eskisehir Temsilcimiz Hasan Sezer, Sendikalarımızın temsilcileri, Eskişehir- Bilecik Şube Başkanımız Hüseyin Poyraz, Bilecik İl Temsilcimiz Ahmet Cansız, Eskişehir eski Şube Başkanımız Ergün Çakıcıer, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ilçe temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Güne, güce göre değil her daim doğru, ilkeli ve dik duruşlu olanların sendikası TÜRK DİYANET VAKIF-SEN ve TÜRKİYE KAMU-SEN’dir diyen 
Genel Başkanımız Nuri Ünal özetle; “Biz, Sendikacılığı kamu çalışanlarının hak ve menfaatinin korunması ve yeni hakların alınması için yapıyoruz. Kamu çalışanlarının haklarını yeni haklarla taçlandırmak için çalışıyoruz. Bunları yaparken, vazgeçemeyeceğimiz, tartışmayacağız, tartıştırmayacağımız anlayışlarımız var. Bunlar; yüce Türk devletinin birliği, bütünlüğüdür. Şanlı bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanmasıdır. Ezanlarımızın beş vakit okunmasıdır. Asla bunlar üzerine ne tartışma yaptırırız ne tartışmaya müsaade ederiz. Diyanet işleri Başkanlığı ve Diyanet personeli bu milleti bir tutan bir unsurdur. Hepimizin bir siyasi görüşü olabilir, dünyaya ait düşüncelerimiz olabilir onlar bizi ilgilendirir. Ancak biz bu milletin hocası olarak bu millete yüce din İslâm’ı anlatan bir kurumun çalışanıyız. O yüzden mayası temiz olan bu millet bize saygıda kusur etmiyor. Bize düşen görevde o saygıyı en üst düzeye çıkarmaktır” dedi.

İlçe temsilcilerimiz ve üyelerimiz de görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Toplantının ardından TÜRKAV Eskişehir Temsilciliği ziyaret edilerek, İl Temsilcimiz Hasan Sezer’den  çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Başkan Ünal ve heyeti başarılar diledi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder