HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL BARTIN`DA


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Bartın’da İl Müftüsü Mahmut Gündüz ve İl Müftülüğü çalışanlarını ziyaret etti. Emekliye ayrılacak İl Müftüsü Mahmut Gündüz ile emekliye ayrılan ve geçmiş dönemde şube başkanı ve il temsilciliği görevinde bulunan Ramazan Sabancı, Nedai Kaya, Zeki Yıldız, Ferruh Soydan ve İsmail Ünsal için düzenlenen plaket törenine katıldı.

Toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’da katılarak; “Din görevlileri bu toplumun önderleridir. Allah birliğimizi daim eylesin. İhtiyaç duyulan her noktada mevzuat dahilinde her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Plaket töreninin ardından üyelerimiz ve çalışanlarımız ile toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Ünal; 
“Sendikal faaliyetlerimizin temel kaynağı; Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğü, ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit okunmasıdır.Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çaba sarf ediyoruz. Sendikacılığı bir araç olarak görüyoruz. İlkeli, kararlı hepsinden önemlisi ahlaklı bir sendikacılık yapıyoruz. Haksızlık karşısında bize yakışır bir şekilde mücadele ediyoruz.

Diyanet çalışanlarının, din görevlilerinin ve kamu çalışanlarının hak ettikleri yere, kendi hakları, bilgi, beceri ve liyakatları ile gelebileceği bir sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz. Çalışanları, sendikaların, siyasetçilerin ve hatırlı kişilerin kapılarında bekletmeden adaletli, ehliyete dayalı atama-nakil sisteminin tesisini istiyoruz.” dedi.

Ayrıca, 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, MBSTS’nin kaldırılması gibi konularda da bilgiler verdi.

Toplantıya Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Temsilcisi Sezai Hangişi, Sendikaların Temsilcileri, Sendikamızın Karabük Şube Başkanımız Abdülkerim Sevgilioğlu ve yönetimi, Zonguldak Şube Başkanımız İlyas Güven ve yönetimi ile İlçe Temsilcilerimiz, üyelerimiz ve çalışanlarımız katıldı.

Bartın İl Temsilciliği görevini, emekli olan İsmail Ünsal’dan devralan Yasin Karalıoğlu teşekkür konuşması yaparak, ”Aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız.” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder