HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL BALIKESİR`DE


Genel Başkan Nuri Ünal, Balıkesir ilini ziyaret etti. 

22 Şubat Cuma günü Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan, Karesi ve Altıeylül İlçe Müftülükleri, Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Musa Bilal ziyaret edildi. 23 Şubat Cumartesi günü yapılan Balıkesir ilçe temsilcileri toplantısına katıldı. 

Genel Başkan Ünal; “İlkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptıklarını belirterek, Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğü, ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması önceliğimizdir. Toplumu din konusunda aydınlatmak görevi olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın varlığı tartışılmaz. Her alanda çalışanları ile birlikte en üst seviyede olmalıdır. Ecdat yadigarı eserlerimizin koruyucusu ve gelecek nesillere aktarıcısı Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanları hak ettikleri yere gelmelidirler. 
 
Sendika olarak bizim çalışmalarımız buna katkı sağlamak içindir. Birlik ve beraberliğin tesisi hak edenin hakkıyla bir yerlere gelebileceği sistemin oluşmasıyla pekişecektir. 3600 ek gösterge bir an önce hayata geçirilmelidir. Şimdi bu söz verildiğine göre o artık yapılması gereklidir. Bizler üreten, yol gösteren bir anlayışla, hükümetin önüne de hazır bir çalışma koyalım düşüncesiyle hazırlık yaptık.
 
Görevlilerimiz sağlıklı lojmanlarda oturmalı, hac ve umre görevlendirmelerinde sınav olmamalı, MBSTS kaldırılmalı, 4/B sözleşmeli çalışanlar kadroya geçirilmelidir.” Dedi.
Katılımcıların sorularını cevapladı, önerilerini dinledi.
Genel Başkan Ünal’a Genel Başkan Yardımcıları Hakan Paş, Atila Ayhan, Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Kutlu, Şube Başkan Yardımcıları ve temsilciler eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder