HABER DETAYLARI

MEHMET ÖZHASEKİ KONFEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ


Cumhur ittifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konfederasyonumuzu ziyaret etti.

Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Ak Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ve Cumhur ittifakı Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen’de bulundu.

Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticilerimizin de  hazır bulunduğu görüşmede 31 Mart seçimleri ve ülke gündemi değerlendirildi.

KAHVECİ: SAYIN ÖZHASEKİ’NİN ADAYLIĞININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Ziyaretlerinden dolayı Cumhur ittifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür eden Genel Başkanımız Önder Kahveci, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kahveci, “Yaklaşan 31 Mart seçimleri çerçevesinde konfederasyonumuzu ziyaret eden Sayın Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ediyor, adaylık sürecinin hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye Kamu-Sen 400 bin üyesiyle bir taraftan çalışma hayatında mücadele ederken, diğer taraftan da memleket meseleleri üzerine mücadelesini devam ettirmektedir.  

Yerel yönetimler kamu hizmetlerinin vatandaşa sunumu noktasında son derece önemli bir konumdadır. Vatandaşla birebir iletişim halinde olan yerel yönetim çalışanlarının haklarının teslim edilmesi, sözleşmeli ve farklı statülerde çalışanların kadroya geçirilmesi, maaşlarının düzenli bir şekilde ödenmesi gibi konular yerel yönetim çalışanlarının en önemli başlıklarıdır.

Bu bağlamda, 31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelecek tüm Belediye Başkanlarına çağrımız bu konularda daha duyarlı ve hassas davranmaları yönündedir.

Ben Türkiye Kamu-Sen camiası adına sayın Özhaseki’ye tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çıktığı bu yolda ve  çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

MEHMET ÖZHASEKİ: HERKES İÇİN BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunu ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu belirten Mehmet Özhaseki, “Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunu ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Özhaseki, Cumhur ittifakının önemine vurgu yaptı. 

21 yıllık belediyecilik hayatı olduğunu ifade eden Özhaseki, “Bir çok projeye imza attım, bunları herkes bilir. Şimdi de başkent Ankara’ya talibiz. Cumhuriyet şehri Ankara için planlarımız birbirinden güzel. Bu projelerde çocuk, genç, yaşlı herkesi düşündük” dedi.

Cumhur ittifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Türkiye Kamu-Sen’in misafirperverliğine tekrar teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı. 

YAŞAR YILDIRIM: ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ise, “Türkiye Kamu-Sen hem çalışma hayatı hem de milli meselelere karşı son derece duyarlı bir sivil toplum kuruluşudur. Ülkemizin beka sorunu yaşadığı bu günlerde Türkiye Kamu-Sen’in bu milli duruşu takdire şayandır. Ülke olarak bugünleri hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Cumhur ittifakı bu vatanı seven, derdi vatan ve millet olan herkesi kapsayan bir oluşumdur” dedi. 

NACİ BOSTANCI: TÜRKİYE KAMU-SEN’İN ÇALIŞMALARI TAKDİR GÖRMEKTEDİR

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise, Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu 26 yıllık köklü bir geçmişi olan bir konfederasyondur. Türk memuru devletle özdeşleşmiştir, devletinin temsilcisidir. Bu anlamda, vatan sevgisini de, devlet bilincini de en yoğun  yaşaması gereken kesimdir. Çalışmalarınız her kesimden büyük takdir görmektedir. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

AMBER TÜRKMEN: HAK MÜCADELESİ NOKTASINDA ÇALIŞMALARINIZI DESTEKLİYORUZ

Cumhur ittifakı Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen ise, “Belediyecilik bir hizmet yarışıdır. Sizler de sendikalar olarak daha iyi hizmet sunumunun sağlanması için mücadele veriyorsunuz. Bir anlamda biz hepimiz aynı amaç için uğraş vermekteyiz. Bu noktada Türkiye Kamu-Sen’in yıllardır vermiş olduğu mücadele takdire şayandır. Hak mücadelesi noktasında çalışmalarınızı sonuna kadar destekliyoruz” dedi.  




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder