HABER DETAYLARI

DİN HİZMETLERİ SINIFINDA BULUNANLAR KADROLU OLMALI


Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlar Sendikamızı ziyaret ettiler.

Ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlar kadro taleplerini iletmek üzere Sendikamızı ve Genel Başkanımız Nuri Ünal’ı ziyaret ettiler.

Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlarla Türkiye Kamu-Sen Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Genel Başkanımız Nuri Ünal;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak dün olduğu gibi, bugün de Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyım arkadaşlarımızın haklı taleplerinin yanındayız. Kadro alınana kadar da mücadelemiz devam edecektir.

Kadro konusunu her ortamda dile getiriyoruz. Ümidimiz ve beklentimiz en kısa sürede Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımların kadroya geçirilmeleridir” dedi.

Heyet adına konuşan hocamız; “Bir an önce kadroya geçmek istediklerini ve desteklerinden dolayı Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından heyeti temsilen beş arkadaşımız Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi de ziyaret ettiler.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci; “Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanımız Sn. Nuri Ünal ile birlikte ziyaretimize gelen Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, talep ve beklentilerinin her zaman takipçisi olacağımızı bir kez daha ifade ediyorum” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder