HABER DETAYLARI

AĞRI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR. LOGOMUZDA İSHAKPAŞA CAMİİ VARDIR.


Ağrı programı kapsamında çalışmalarına devam eden Genel Başkanımız Nuri Ünal; Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar, Patnos Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkurt,  Patnos İlçe Müftüsü Fatih Tavlaşoğlu, Eleşkirt İlçe Müftüsü Abdülsamet Dinç, Doğubayazıt İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit, Diyadin İlçe Müftülüğü ve Türkiye Kamu-Sen Ağrı İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Genel Başkan Ünal; müftülük çalışanlarını odalarında ziyaret ederek aylık mutad toplantılara katıldı. Sendikal faaliyetler, ücret artışları, ekonomik gelişmeler, 3600 ek gösterge, banka promosyonları, 4/B Sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi, din görevlilerinin lojman talepleri, cami ve Kur’an kurslarının elektrik, doğalgaz ve yakıt giderlerinin ödenmesi gibi konular ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Çalışanların problemleri hakkında genel durum değerlendirmelerinde bulunarak, ülkemiz için yapılacak bütün hayırlı hizmetlerde katkı sağlayacaklarını dile getirdi.”

Daha sonra Ağrı İl Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katılan Ünal özetle şunları söyledi;

“Sendikamız kuruluşundan itibaren ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde etkili olan Sendikamızın yetkili olabilmesi için, çalışmalarımızı biraz daha artırmamız gerekmektedir. Her arkadaşımız üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirmenin çabası içerisinde olmalıdır.

Çalışanlarımızın problemlerinin çözümü yine Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in yetkili olması ile olacaktır. Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla, Devletimizin daim, ülkemizin güçlü, milletimizin huzurlu, çalışanlarımızın mutlu olması için mücadeleye sizlerle birlikte devam edeceğiz.

Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İstişare Toplantımıza; Ağrı İl Müftü Yardımcıları Mustafa Solhan, Kemal Arpacı, Türkiye Kamu-Sen Ağrı İl Temsilcisi Erhan Kılıç, Türk Büro-Sen Ağrı Şube Başkanı Celalettin Yıldırım, Türk Enerji-Sen Ağrı İl Temsilcisi Murat Kılıç, Türk Kültür Sanat-Sen Ağrı İl Temsilcisi Vecihi Şakiroğlu, Türk Ulaşım-Sen Ağrı İl Temsilcisi Ekrem Söğüt, Iğdğr İl Temsilcimiz Orhan Uçar, Ağrı İl Temsilcimiz Ömer Özalp, Ağrı ve Iğdır İl Temsil Heyetimiz, ilçe temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldılar.

Toplantının ardından ilçe temsilcilerimiz ve üyelerimiz de görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Ardından Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Ünal; Türkiye Kamu-Sen Ağrı İl Temsilcimiz Erhan Kılıç’tan Ağrı’da ki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerde; Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Ağrı İl Temsilcimiz Ömer Özalp ve İl Temsil Heyetimiz ile İlçe Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder