HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL BARTIN`DA


Genel Başkanımız Nuri Ünal Bartın İl Müftülüğü, Amasra İlçe Müftülüğü ve Ulus İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Amasra İlçe Müftüsü Oğuz Yılmaz ve Ulus İlçe Müftü Vekili Turgay Bayram’ı makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Ünal, Sendikal faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Güzide iki Kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Vakıflar Genel Müdürlüğümüze hizmetlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde konuşan Ünal; “Bizler; Türkiye Kamu-Sen, üye sendikalarımız ve Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin bütünlüğü içerisinde çalışanlarımızın haklarının korunması için çalışıyoruz. Bizler, Yüce Allah’ın buyurduğu gibi “emanetin ehline verilmesini” istiyoruz. Yine tekrar ediyorum ki; hak edenin hak ettiği yere kendi bilgisi, liyakati ve başarısı ile gelmesi bizim olmazsa olmazımızdır.

Sendikal hareketi bir araç olarak görüyor ve bu aracı güzel, düzgün bir şekilde hedefine götürmek istiyoruz. Bizler, ilkeli, kararlı ve hepsinden önemlisi de ahlaklı bir sendikacılık yapıyoruz. Çalışanlarımızın emeklerinin layıkıyla alınması için, etkili olan Sendikamız ve Türkiye Kamu-Sen yetkili olmak durumundadır. Emanet ehline verilmelidir.

Kimsenin hakkını yemedik, kimsenin de üyelerimizin hakkını yok etmesine asla ve asla izin vermeyiz.” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder