HABER DETAYLARI

ADIYAMAN İL VE İLÇE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Öksüztepe, Adıyaman il ve ilçe temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Öksüztepe ile birlikte Adıyaman İl Temsilcimiz Ramazan Polat ve İl Yönetimi ile ilçe temsilcilerimiz katıldılar.

Toplantıda açılış konuşmasını İl Temsilcimiz Ramazan Polat yaptı. Ardından Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Öksüztepe katılımcılara hitap etti.

Genel Başkan Yardımcımız Öksüztepe; “Biz, Sendikacılığı kamu çalışanlarının hak ve menfaatinin korunması ve yeni hakların alınması için yapıyoruz. Kamu çalışanlarının haklarını yeni haklarla taçlandırmak için çalışıyoruz. Bunları yaparken, vazgeçemeyeceğimiz, tartışmayacağız, tartıştırmayacağımız anlayışlarımız var. Bunlar; yüce Türk devletinin birliği, bütünlüğüdür. Şanlı bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanmasıdır. Ezanlarımızın beş vakit okunmasıdır. Asla bunlar üzerine ne tartışma yaptırırız ne tartışmaya müsaade ederiz. Diyanet işleri Başkanlığı ve Diyanet personeli bu milleti bir tutan bir unsurdur. Hepimizin bir siyasi görüşü olabilir, dünyaya ait düşüncelerimiz olabilir onlar bizi ilgilendirir. Ancak biz bu milletin hocası olarak bu millete yüce din İslâm’ı anlatan bir kurumun çalışanıyız. O yüzden mayası temiz olan bu millet bize saygıda kusur etmiyor. Bize düşen görevde o saygıyı en üst düzeye çıkarmaktır” dedi.

Katılımcıların sorularını cevapladı, önerilerini dinledi. İlçe temsilcilerimiz karşılaştıkları problemleri ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Toplantının ardından, Adıyaman-Gölbaşı Kaymakamı Sayın İhsan Ayrancı ve Adıyaman-Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın İskender Yıldırım’ı makamlarında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız çalışmalarında başarılar diledi.

Adıyaman ziyaretinden sonra Adana’ya geçen Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Öksüztepe burada da bir takım ziyaretlerde bulundu. Adana İl Müftüsü Sayın Mehmet Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Öksüztepe, İl Müftüsü Mehmet Taşçı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Sendika olarak Müftülük ve Diyanet çalışmalarına katkı sunduklarını söyledi.

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar ve güncel konular ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder