HABER DETAYLARI

TÜRKİYE KAMU-SEN`DEN, ANKARA VALİSİ VASİP ŞAHİN`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, Ankara Valiliği görevine getirilen Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KAHVECİ: ANKARA VALİMİZ VASİP ŞAHİN’E YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Ankara Valiliği merkez binada gerçekleşen görüşmede Genel Başkanımız Önder Kahveci, Vali Şahin’e başkent Ankara’daki yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, “Cumhuriyetimizin başkenti Ankara Valisi olarak, tecrübeli bir isim olan sayın Vasip Şahin’in görevlendirilmesi nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretindeyiz. Sayın Şahin’in bundan önceki görevlerinde olduğu gibi Ankara’da da son derece başarılı olacağına ve başkentimize ciddi katkılar sağlayacağına inancımız tamdır. Türkiye Kamu-Sen olarak her zaman diyalogdan yana bir sivil toplum kuruluşuyuz, bu çerçevede Ankara Valiliği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her zaman diyalog halinde olacağımızı kendisine ifade etmek isterim. Tekrar sayın Şahin’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Genel Başkanımız ziyarette Ankara genelinde görev yapan nüfus çalışanlarının yoğun çalışma saatleri ve diğer kamu çalışanlarının sorunlarını da Vali Vasip Şahin’e iletti.

VASİP ŞAHİN: TÜRKİYE KAMU-SEN’İN KATKILARINI BEKLİYORUZ.

Ankara Valisi Vasip Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye Kamu-Sen gibi önemli bir sivil toplum kuruluşunun katkılarını her zaman beklediklerini belirterek, “Nazik ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder