HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KONYA`DA


Konya’da düzenlenen Konya-Karaman Şubemizin Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve işyeri temsilcileri ile üyelerimizin katıldığı istişare toplantımız yapıldı.

Toplantıya Genel Başkanımız Nuri ÜNAL, Genel Başkan Yardımcımız Atila AYHAN, Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli DOĞRUL, Şube Başkanları, işyeri-ilçe temsilcileri ile üyelerimiz katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından açılış konuşmasını Şube Başkanımız İsmail TOPCU yaptı. Genel Başkan Yardımcımız Atila AYHAN ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcimiz Veli DOĞRUL selamlama konuşmalarını yaptılar. Daha sonra Genel Başkanımız Nuri ÜNAL, katılımcılara şöyle seslendi;

“ Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen ülkemizin birlik ve beraberliği için, Devletimizin bekası için, kamu çalışanlarının huzurlu ve mutlu bir hayat sürmeleri için Sendikal mücadelesini yapmaktadır. Sendikacılığı bir amaç olarak değil, bir araç görerek çalışanlarımıza hizmet etmektedir. Önemli olan bu aracı doğru, güzel, ilkeli ve ahlaklı kullanmaktadır.

Kurulduğumuz günden beri doğruluk, ilke ve ahlaktan ayrılmayarak çalışanlarımızı Sendikamıza davet etmekteyiz. Çalışanlarımızı ayırmadan, emeklerini ve haklarını gasp ettirmeden mücadelemiz sürecektir. Hak edenin kendi hakkı, bilgisi, liyakatı ile bir yerlere gelebileceği sistem oluşana dek bu mücadele devam edecektir.

Konya bizim için önemlidir. En kısa sürede Konya’mızın üye sayısının istenen yere geleceğini ümit ediyorum. Çünkü emanet ehil ellere verilmelidir. Emanet ehil ellere yetki Türkiye Kamu-Sen’e, yetki Türk Diyanet Vakıf-Sen’e.” dedi.

Daha sonra Genel Başkanımız Nuri ÜNAL ve yanındaki heyet, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ve Türkav Konya Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Ziyarette; çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Başkan Ünal, “Türkiye Kamu-Sen ve Türkav başkanlarına ve yönetim kurul üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, hep birlikte ve Yüce Allah’ın izni, üyelerimizin destekleri ile kamu çalışanlarının bütün problemlerinin çözümünü sağlayacağız.” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder