HABER DETAYLARI

TÜRK SAĞLIK-SEN MİSAFİRHANE BİNASININ TEMELİ ATILDI.


Türkiye Kamu-Sen`e bağlı Türk Sağlık-Sen, Ankara’da hizmet verecek olan 80 yataklı misafirhanesinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törene Genel Başkan Önder KAHVECİ, Genel Başkan Yardımcıları, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, yöneticileri ile Ankara şubelerimiz ve yakın illerden gelen şube başkanlarımız katıldılar.

Genel Başkan Önder KAHVECİ temel atılmadan önce yaptığı konuşmada "Türk Sağlık-Sen olarak yeni bir hizmet daha ortaya koyuyoruz. Nasip olursa 2019 Eylül’ünde de açılışını yaparız. Hem sendikamıza hem Türkiye Kamu-Sen’in 400 bin üyesine hizmet verecek 80 yataklı bir misafirhane inşaatını başlatıyoruz." dedi.

Bu tür Sosyal hizmetleri sürdüreceklerini kaydeden Genel Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: Cenabı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Gelecekte inşallah Türkiye’de farklı vilayetlerde üyelerimizin faydalanacağı bu tür sosyal hizmetleri sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun.

Genel Başkan Önder KAHVECİ`nin konuşmasının ardından Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanımız Nuri Ünal tarafından dua edilerek kurban kesildi ve Genel Başkan Önder KAHVECİ tarafından misafirhane binasının ilk harcı atıldı.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder