HABER DETAYLARI

SENDİKAMIZA KATILIMLAR DEVAM EDİYOR


İSTANBUL 1 NOLU ŞUBE İLÇE TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞTUK

Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Kadir Şahin, Nadir Baylar, Arif Gürsoy ve Ahmet Öksüztepe İstanbul 1 No’lu Şubemizin Üsküdar’da düzenlenen ilce temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; Türkiye Kamu-Sen Temsilcimiz Remzi Özmen, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Muzaffer Erikoğlu, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Ekrem Taşçı, Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı, Vakıflar Şube Başkan Yardımcımız Şefik Çalışıcı, şube yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe temsilcilerimiz katıldı.

Açılış konuşmasını İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Muzaffer Erikoğlu yaptı. Şube ile ilgili bilgiler verdi.

Ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal katılımcılara hitap etti. Ünal; "Türkiye Kamu-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve üye Sendikalarımız ülkemize ve çalışanlarımıza kalıcı hizmetler etmek için çalıştıklarını” dile getirdi.

Ünal, “Devletimizin birliği, dirliği, ülkemizin bütünlüğü, şehit kanlarıyla sulanan ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi güzide iki kurumumuzun ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyeye çıkması için sendikal faaliyetler içerisindeyiz. Araç olarak gördüğümüz sendikacılığı güzele, kardeşliğe, bütünlüğe ve hayra vesile olacak şekilde çaba sarf ediyoruz.

İlkeli, kararlı ve hepsinden önemlisi ahlaklı bir sendikacılık yapıyoruz. Kimsenin hakkını yemiyoruz, kimsenin de hakkımızı yemesine müsaade etmeyiz. Çalışanlarımızın haklarının korunması ve yeni hakların alınması için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra katılımcılar görüş ve önerilerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder