HABER DETAYLARI

PROMOSYON İHALESİNE DAVA AÇTIK


Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, 21.03.2022 tarihinde yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı banka maaş anlaşması ihalesinin iptali ile ilgili 12.04.2022 tarihinde dava açtık.

Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatının maaş ödemelerinin sadece katılım bankalarıyla yapılmasına ilişkin 21 Mart 2022 tarihinde ihale yapmıştı. İhale sonucunda Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk Katılım Finans Kurumları ihaleyi kazanmışlardı.   

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak yapılan ihalede verilen rakamları kabul etmeyerek, hizmet noktasında da eksiklikler yaşanacağını belirten şerhimizi yazılı olarak ilettik.

Sendikamız tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının 21.03.2022 tarihinde yapılan merkez ve taşra teşkilatı “Maaş Anlaşma İhalesi İşine”, 12.04.2022 tarihinde Ankara İdare Mahkemesine “Yürütmeyi Durdurma ve İşlemin İptali” davası açılmıştır.

Kıymetli üyelerimize ve Diyanet İşleri Başkanlığının bütün çalışanlarına saygı ile duyurulur.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. SERKAN YÜKSEL 07.07.2022

    faizli bankadan alıp Allah (c.c.) ve Resulüne (s.a.v.) savaş açtığımız için Allah şahidimizdir kendimizle gurur duyuyoruz diyorsunuz yani. Rabbim kalbinizi biliyor, daim eylesin...

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder