HABER DETAYLARI

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ CUMHURBAŞKANLIĞINA BAĞLANMALIDIR


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Vakıflar Genel Müdürü olarak atanan Burhan Ersoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Genel Başkanımız Nuri Ünal’a Genel Başkan Yardımcımız Hakan Paş, Vakıflar Şube Başkanımız Halit Uğurlu, Şube Başkan Yardımcılarımız Nurettin Aydemir, Şefik Çalışıcı, Mahmut Bicek, Mükremin Tuç ile Vakıflar Genel Müdürlüğü İşyeri Temsilcimiz Gürbüz Güneş eşlik ettiler.

Genel Başkan Ünal ziyarette özetle şunları belirtti; “Burhan Ersoy’un Kurum içerisinden birisi olarak Genel Müdür atanması memnuniyet vericidir. Bütün atama, nakil ve görevde yükselmelerde liyakat, ehliyet, bilgi, milletimize hizmet ve yüce Türk Devletimize sadakat esas alınmalıdır. Çalışanların, sendika üyeliğine veya başka anlayışlarla ayrıştırılmaması ve ötekileştirilmemesi önem arz etmektedir. Devletimizin birliği, bütünlüğü, milletimizin huzuru ve kurumlarımızın daha iyi olması için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Çalışanlarımızın üretkenliği ve verimliliğini sağlamak için çalışma barışının korunması ve geliştirilmesi değerlidir.

Doğru olan her işin yanındayız. Gördüğümüz eksiklikler ve yanlışların da giderilmesi için gerekli uyarıları, bizlere yakışan tavırla ortaya koyan bir sendikal anlayış içerisindeyiz.”

Genel Müdür Burhan Ersoy Bey’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek özetle; “Bütün işlerinde liyakati, çalışmayı esas aldığını ve alacağını, hiçbir çalışanı memleketi, sendikası veya başka nedenlerle ayırmadığını ve ayırmayacağını, Vakıflar Genel Müdürlüğünü daha ileriye taşıyacağını” ifade etti.

Genel Başkan Ünal, ziyaretin ardından Vakıflar çalışanlarının talepleri ile ilgili hazırladıkları dosyayı Genel Müdür Burhan Ersoy’a sundu.

Ayrıca, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Rifat Türker, Personel Daire Başkanı Aslan Yıldız ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanları odalarında ziyaret edildi.

Genel Başkanımız ve heyeti daha sonra, Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Temel Ünlü ve Bölge Müdürlüğü üyelerimiz ve çalışanlarımızla bir araya geldi.

Ziyaretlerde, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Çalışanlarımızın görüş ve önerileri alındı. 

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜNE SUNULAN RAPOR0.pdf



Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder