KAMU-SEN HABER DETAYLAR

GELENEKTEN GELECEĞE SENDİKACILIK EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI


Türkiye Kamu-Sen’in teşkilat yöneticilerimize yönelik olarak başlattığı “Gelenekten Geleceğe Sendikacılık” isimli eğitim programı Genel Merkezimizde başladı!

KAHVECİ: YİNE BİR İLKE İMZA ATMANIN GURURU İÇİNDEYİZ

Eğitim programının açılışında konuşan Genel Başkanımız Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen’in sendikal alanda yine bir ilke imza attığını belirtti.

Kahveci, “Eğitim programımızın tüm teşkilatımıza ve kamu çalışanlarına hayrlı olmasını dileyerek sözlerime başlamak isterim. Konfederasyon olarak yine bir ilke imza atmanın gururu içindeyiz. Bugün başlattığımız eğitim programlarımız 3 hafta üst üste devam edecek. Bu eğitim programlarımızda Ankara’da bulunan şube yöneticilerimiz yer alıyor. Nasip olursa bu grubu tamamladıktan sonra Türkiye genelinden teşkilat yöneticilerimizi bu güzel eğitim programlarımızda ağırlayacağız. 7 Mart tarihinde ilk grup için sertifika törenimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Türkiye Kamu-Sen olarak sahada güçlü mücadele veriyoruz. Ancak sendikal mücadele yaparken eksiklerimiz var ise bunları tamamlamak adına bu eğitimlere de ağırlık veriyoruz. Bu eğitim programımızda birbirinden değerli, alanında uzman önemli isimleri, değerli hocalarımızı sizlerle buluşturacağız. Bugün başlattığımız eğitim programlarımızın çok başarılı olacağına inancım sonsuzdur. “Gelenekten geleceğe” dedik biz gelenek ve değerlerine sahip çıkan bir konfederasyonuz. Biz, yozlaşmadan, bu alanı kirletmeden, ahlaklı, temiz bir sendikal mücadele diyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar eğitim programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

Genel Başkanımızın konuşmasının ardından ilk dersi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, İ.İ.B.F. Fakültesi Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yücel uyanık verdi. 3 hafta boyunca 3 ayrı grupla gerçekleştirilecek olan eğitim programımızda Endüstri İlişkilerinin gelişimi, etkili iletişim ve ikna teknikleri, Türkiye Kamu-Sen ve Endüstri 4.0 bağlamında çalışma hayatının geleceği, uluslararası alan ve sendikacılık, mobbing, sendika ve siyaset, sendika ve medya, acil müdahale ilk yardım gibi başlıklar altında katılımcılara dersler verilecek.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder