KAMU-SEN HABER DETAYLAR

TÜRKİYE KAMU-SEN YILIN ANNESİNİ SEÇTİ, "NİSA MİHRİBAN`IN SÜT ANNESİ BÜŞRA DURMAZ"


Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen, Anneler Günü dolayısıyla yılın annesi olarak geçtiğimiz günlerde Nisa Mihriban bebeği terkedilmiş olarak bulan ve hemen oracıkta onun süt anneliğini yapan Büşra Kayalı Durmaz’ı seçti.

İstanbul Pendik’te Acil Tıp Teknikeri olarak görev yapan Büşra Kayalı Durmaz boş bir arazide terkedilmiş olarak buldukları 3 aylık bebeği hemen orada emzirmiş ve isim anneliğini yapmış ve bu görüntüler tüm Türk halkının yüreğini titretmişti.

İkinci ismi olan “Nisa Mihriban” adını bebeğe veren Büşra Durmaz’a ülkemizin her yerinden tebrikler yağmış ve Nisa bebek derhal koruma altına alınmıştı.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen üyesi olan Büşra Kayalı Durmaz’ı konfederasyonumuz tarafından 7. Olağan Genel Kurulumuzda “Yılın annesi” sıfatıyla ağırladık.

Yürekleri ısıtan o görüntüler eşliğinde sahneye çıkan Büşra Kayalı Durmaz’a yılın annesi ödülünü MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci takdim etti.

Büşra Durmaz: “O an yaşadıklarımı kelimelere dökmem çok zor” diyen Durmaz, Nisa bebeğin tedavisinin devam ettiğini ve kendisinin de durumu takip ettiğini belirtti.

BÜŞRA DURMAZ: HAYATIMIN EN ANLAMLI ÖDÜLÜNÜ ALDIM

Durmaz; Karşımda muhtaç bir bebek var ve aç olduğu için ağlıyordu. Benimde 14aylık bir bebeğim olduğu için annelik iç güdüyle emzirmek istedim. Onun bir anda sakinleşmesi ve emmeyi bırakmak istememesi kelimelerle anlatılamazdı. Nisa Mihriban’ın tedavisi halen yoğun bakımda devam ediyor ve bende yakından takip ediyorum. Sizlerden de onun için dualarınızı bekliyorum. Bugün böylesine anlamlı bir ödüle beni layık gören Türkiye Kam-Sen ailesine sonsuz teşekkürlerimim sunuyorum. 

Bu vesile ile başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Hayatım boyunca o anları ve bu anlamlı ödülü asla unutamayacağım” dedi. 

ÖNDER KAHVECİ: TÜM ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci ise, “O görüntüleri izlerken duygulanmamak elde değildi. Size muhtaç ve aç olan bir bebeğe bir annenin elini uzatması ne büyük mutluluktur. 

Acil Tıp Teknikeri ve Türk Sağlık-Sen üyemiz Büşra Durmaz kardeşimiz bu ülkenin yetiştirdiği ve elleri öpülesi olan annelerden birisidir. Nisa Mihriban’la olan görüntüleri bu vatanın gelecek nesillerinin böylesine güzel annelerin elinde yetiştiğinin ispatıdır. Bizler yılın annesi olarak Büşra kardeşimizi seçtik ve onun nezdinde başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyoruz” dedi. 

YAŞAR YILDIRIM: BU ŞEFKAT HER TÜRLÜ ÖVGÜNÜN ÜZERİNDEDİR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’da, Büşra Durmaz’ı kutlayarak, gösterdiği ilgi ve şefkatin her türlü övgünün üzerinde olduğunun altını çizerek kendisine teşekkür etti.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder