HABER DETAYLARI

FETÖ ARTIKLARI YİNE SAHNEDE


Genel Başkanımız Nuri ÜNAL’ın
Diyanet İşleri Başkanlığı Görevde Yükselme Sınavı ile ilgili açıklaması:
“Türk Diyanet Vakıf-Sen’de üye olduğunuzda bir yerlere gelemezsiniz diyen hangi görevde kim olursa olsun o kişi/kişiler
FETÖ artığıdır.”


FETÖ ARTIKLARI YİNE SAHNEDE

 

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları alın terleriyle 29 Eylül 2018 tarihinde Görevde Yükselme Sınavına girmek için hazırlanıyorlar.

Şartları tutan çalışanlarımız; Şef, Din Hizmetleri Uzmanı, Vaiz, Murakıp ve Şube Müdürü olabilmek için müracaat ettiler, önce yazılı sınava daha sonra da mülakata girecekler, kazananlar da görevlerine başlamış olacaklar.

Ancak, hiçbir ahlaki değer tanımadan bir kişi fazla üyem olsun anlayışındaki bazı sözde sendikacı! geçinenler suyu bulandırmaya çalışıyorlar. Başkasının hakkını, hukukunu ve geleceğini çalmaya alışmış, insanlıktan nasibini almamış FETÖ artıkları yine sahneye çıkıyorlar.

Kendileri gibi düşünmeyen, el etek öpmeyen, kendilerinin dışında hiçbir memurun yükselmesine, unvan almasına tahammülleri olmayan bu güruh şimdi de Sendikamız üyelerini yıldırmanın ve istifa ettirmenin peşindeler.

Ancak, Türk Diyanet Vakıf-Sen ile ilgili şunu unutmuş olmalılar ki; üyelerimizin güne ve güce göre değil, dik duruşlu her zaman adam gibi adamlardan oluştuğu ve dün olduğu gibi bugün de kimseye boyun eğmeyecekleridir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak bizlerin görüşü ve çabası; çalışanlarımızın kendi hakkıyla, bilgisi ve liyakatiyle bir yere gelebileceği bir sistemin oluşmasının teminidir.

Gayretimiz; hak edenin kendi hakkı, bilgisi, becerisi ve liyakatiyle hak ettiği yere gelebilmesidir. Çalışanlarımızın çalışma hayatında hiçbir kişi, kurum ve kuruluştan destek, himmet, iltimas, kayırma vs. gibi insan onurunu zedeleyici duruma düşmemesidir. Esas olan ise; her düzeydeki yöneticilerin buna fırsat verecek tutum ve davranışlara müsaade etmemesi, yönlendirmemesi ve önüne geçmeleridir.

Şunu açıkça söylüyorum ki;

Türk Diyanet Vakıf-Sen’de
üye olduğunuzda bir yerlere gelemezsiniz diyen
hangi görevde kim olursa olsun o kişi/kişiler
FETÖ artığıdır.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder