HABER DETAYLARI

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ`I ZİYARET ETTİK


Genel Başkanımız Önder Kahveci ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı merkez binasında gerçekleşen görüşmede, Diyanet çalışanlarının sorunları ile birlikte çalışma hayatı ve gündemdeki başlıklar değerlendirildi.

KAHVECİ: TÜRK MİLLETİNİN DİNİ VE MİLLİ HASSASİYETLERİ SON DERECE YÜKSEKTİR

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a çalışmalarında başarılar dileyen Genel Başkanımız Önder Kahveci, “Ülkemizin en güzide kurumları arasında yer alan Diyanet İşleri Başkanlığımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Türk milleti dini ve milli hassasiyeti en yüksek seviyede olan bir millettir. Bu noktada Diyanet İşleri Başkanlığı’nın topluma göstereceği yol ve yön son derece büyük önem arz etmektedir. Türkiye Kamu-Sen olarak, ülkemizin ve  milletimizin değerleri noktasında sizlere elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya bir kez daha hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.,

PROF. DR. ALİ ERBAŞ: TÜRKİYE KAMU-SEN’İN FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci ve sendikalarımızın Genel Başkanlarına teşekkürlerini sunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Nazik ziyaretiniz bizleri memnun etti. Kurumumuza kattığınız ve bundan sonra katacağınız her şey bizler için kıymetli ve değerlidir. Türkiye Kamu-Sen’in misyonu ve yüklendiği sorumluluklar takdire şayandır. Her zaman fikir ve düşüncelerinizin bizler için önemli olduğunu ifade ediyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Başkanımız Önder Kahveci ziyarette Diyanet çalışanlarının sorunları ve taleplerini de gündeme getirerek çözüm için Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan hassasiyet gösterilmesini istedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder