HABER DETAYLARI

KONFEDERASYONUMUZDAN TOBB`A ZİYARET


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerimiz TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

TOBB Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede çalışma hayatı ve gündemdeki konular değerlendirildi.

ÖNDER KAHVECİ: TOBB,  ÜLKE EKONOMİSİNE CİDDİ KATKILAR SUNMAKTADIR

Genel Başkan Önder Kahveci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke ekonomisinin kalkınması için ciddi katkılar sunduğunu belirterek, “Ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen TOBB’un kıymetli başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. TOBB bünyesinde bulunan odalar ve kuruluşlar Türkiye’nin ekonomisinin bel kemiğidir. Bu anlamda kendilerine büyük sorumluluk düşmektedir.  Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi üyesi bir stk olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğünü noktasında TOBB’un sunduğu katkılar da ortadadır. Birçok projede ortak tavır sergileyebilmek ve birlikte hareket edebilme konusunda kendilerine katkımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.

RIFAT HİSARCIKLIOĞLU: TÜRKİYE KAMU-SEN BU ÜLKENİN TEMİNATI KURULUŞLARIN BAŞINDA GELMEKTEDİR

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, nazik ziyaretlerinden ötürü Genel Başkanımıza ve yönetim kurulumuza  teşekkür ederek, bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonrada Türkiye Kamu-Sen ile her zaman birlikte ve ortak akıl içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder