HABER DETAYLARI

SENDİKAL RAKABETTE AHLAKSIZLIĞIN BOYUTU


Yetkili odluğu günden beri memurun hiçbir sorununu çözemeyen memur sen ve yandaş medyası beceriksizliğini necip Türk milleti ve memurunun üzerinde yalan ve iftiralara başvurarak, algı oluşturmaktadır.  Hele bil hassa üyelerinin çoğunluğunun AKP yanlısı olan TÜRK DİYANET VAKIF SEN Hakkında durmadan yalana iftiraya başvurmaları sendikal rekabetini, ne kadarda ahlaksız boyutta yürüttükleri aşikârdır.

2013 yılında attığı imza sebebiyle kamu çalışanlarını 123 liraya mahkûm eden ve enflasyon farkını istemesine bile cesareti olmayan konfederasyonun kendi ayıbını ortadan kaldırmak için hiçbir mücadele sergileyememiştir. 123 tl ye memuru masada satmıştır. 2014 yılında memurun yıllık kaybı ortalama 3360 liradır. Memur ve emeklilerimize 2016 yılı için yüzde 4+4, 2017 yılı için yüzde 3+3 zam teklifine imza atan memur sen, bu beceriksizliğini utanmadan büyük zafer olarak ilan etmiştir. Kamu işçisine ve emeklisine bu yıl için %11,3 zam oranı ve 500 lira iyileştirme verilirken, memura yüzde 4+4 ve yüzde 3+3 verilmesi memur sen in bu konuda başarısı takdire şayandır.

Enflasyon farkının da üzerine yatmıştır. Eğer Memur-Sen 2015 yılındaki toplu sözleşme görüşmelerinde 2013 yılında karar altına alınan enflasyon farkı tanımının değiştirilmesine göz yummamış olsaydı bugün yüzde 0,91 değil yüzde 2,71 oranında enflasyon farkı alacaktık. Maalesef bu beceriksizlikleri yüzünden Memurun sadece enflasyon farkındaki yıllık zarı ortalama 516 lira olmuştur.  Enflasyon farkının üzerine yat, vergi dilimi keseneğini  %15 ten % 20 ye çıkarılmasına sesini çıkartma, 2004 KİK görüşmelerinde Diyanette Rotasyonu masaya getir. MSBST ve ÖSYM nin fahiş fiyatla sınav ücretine karşı çıkacağına MSBTS sınavında hiçbir soru çıkmayan ucube kitapçık dağıtarak imamları ters köşe yatırarak bir zafere daha imza atmıştır.

 Üye kazanalım da ne olursa olsun ilkesi ile PKK ve FETÖ yandaşlarını büyük bir zevkle üye yap. Memur sen TOKİ zırvası ile diğer dairelerde KAMU SEN e üye olan vatanına milletine ve bayrağına aşık memurun tayinini çıkararak, şuraya buraya sürgün ettirerek baskı oluştur.  Diyanet ve vakıf çalışanlarına bunlar MHP liler ergenekon ve Balyozcular, bunların CHP ile bir farkı yok sloganları atarak il il, ilçe ilçe, kasaba kasaba, köy köy gezerek iftira ve yalanlarla üyelerimizi ve bizi karala. Yeri geldiğinde de biz vatanımızı milletimizi ve cumhurbaşkanımızı seviyoruz diye takiye yap. Memur ücret artışında biz hükümetimizin yanındayız, mali bütçeyi koruyoruz, ülkemizin refahı için kemerleri sıkmalıyız gibi palavralar atarak saf ve masum zavallı memurları kandırdı ve algı oluşturdu.

 

Gerçek yüzünüz 15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıktı.

Birinci Ordu komutanı ÜMİT DÜNDAR  Marmaris’te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak ‘Yanınızdayım, size bağlıyım’ dedi. Org. Dündar, Erdoğan’a, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuşatma altında. Orası güvenli değil. Ankara’ya gitmeyin, İstanbul’a gelin” cumhurbaşkanı peki size nasıl güveneyim sözü üzerine beni DEVLET BAHÇELİ ye sorun dedi. Dündar’ın telefonu üzerine Erdoğan’ın uçağı rotasını İstanbul olarak belirledi. Şimdi yıllarca karaladığınız MHP ve bir avuç milliyetçi vatanperver, bu ülkenin kaderini nasıl değiştirdi. Malum sen yıllarca vatan millet bayrak ve ülkem deyip ortalığı velveleye veriyordunuz. Şimdi okulların teneffüs zili bile Milliyetçilerin müziği. Çocuklarımız milliyetçi müziklerle derse başlıyor.  15 Temmuz darbe kalkışmasında ne gibi faaliyetlerde bulunmuş memur sen. Kısaca bir bakalım.

15 temmuzun hemen ikinci günü MEMUR SENDEN ilk faaliyet

RESİM MEMUR SEN SİTESİNDEN ALINMIŞTIR.  Ling adresi resimde var.

15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu`nun o gece 22.00 uçağıyla İstanbul`a geldiği ve 23. 15 sularında Atatürk Havalimanı`na indiği ortaya çıktı. Bu saat diliminde darbeciler çoktan AHL`yi kapatmıştı. Kılıçdaroğlu`nun o gece askerlerin kapattığı Havalimanından nasıl çıktığı sorusu hala yanıt bulamazken siz vatan millet aşığı MEMUR SEN 15 Temmuzun ertesi günü CHP ye neden teşekkür ziyaretine gittiniz.

15 Temmuz sonrası İkinci icraat.

Darbe girişimi sonrası 1535 kişi yaralanmış. 246 yiğit vatan evladı şehit düşmüşken, memur sen şube başkanı fetöcülerin affedilmesini istedi.

15 temmuz dan sonra icraata devam

Takke düştü kel göründü.  Ama yalan ve iftirada mahir olan sözde sendika için başka yalan mı yok sanki. Bekleyin de görün daha neleri ortaya çıkacak.

Peki şimdiki duruma bir de bakalım. 15 Temmuz sonrası YENİKAPI ruhu ile AKP VE MHP EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE.  Cumhurbaşkanı ve hükümet bundan sonra hiçbir memurun STK sına bakılmayacak talimatı verdi. Kamu sen e bağlı memurlara baskı yapılmayacak beyanı ile birlikte memur sen in artık iftira ve karalama malzemesi elinde kalmadı.

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ Erzurum T. Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaretinde, artık "KURUMLARDA SENDİKAL BİR AYIRIM YAPILMAYACAK." Demesi malum sen ve yalancı müfteri haber siteleri başka başka iftiralar ve yalan haberlerle algı oluşturmaya başladı. 

TÜRK DİYANET VAKIF SEN REFERANDUMDA HAYIRCI ZİHNİYETE ASLA SAHİP DEĞİLDİR. İŞTE BASIN AÇIKLAMASI

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandumla ilgili ülkemizde yaşanan bazı gerilimler vatandaşlarımızı endişelendirdiği gibi kamu çalışanlarını etkileyerek endişelendirmektedir.

Memurun hak ve hukukunu korumak ve geliştirmek üzere faaliyette bulunan sendikalar asli görevlerini yerine getirmesi ve memurun beklentilerine cevap vermesi, yetkili makamlar nezdinde girişimlerde bulunması gerekirken kamu çalışanlarını ayrıştırmaya sebebiyet verecek tutum ve davranışlar içinde olduğu görülmektedir.

Enflasyona yıllık artışı kaptıran, toplu sözleşmede memurun aylık maaşının en az 60 TL’sinin çalınmasına göz yuman memurların hakkı söz konusu olunca sessiz kalan, Hâkim ve savcılara 3.100 Tl artış yapılırken memurdan yana tavır alamayan sendika ayıbını ‘’EVET-HAYIR’’ gerilimiyle örtmeye çalışması memura ihanettir.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf Sen olarak demokrasiye inanmış vatandaşlarımızın ve üyelerimizin iradelerine saygı duyan bir anlayışı benimsiyoruz. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandumda üyelerimiz ve kamu çalışanları demokratik haklarını özgür iradeleriyle istedikleri gibi kullanacaklardır.

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarının Başkanlığımızın Referandumla ilgili yapmış olduğu açıklamalara göre hareket etmeleri meslek ilkeleri açısından uygun olacaktır.

Dün olduğu gibi bu günde Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf Sen Türk Milletinin birlik ve beraberliğinden yana tavır ve duruş almaya devam edecektir. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf Sen bir ilkenin ve bir duruşun adıdır. Bizim ilkemiz önce ülkemizdir.

                                                                                Ahmet ÖKSÜZTEPE 

                                                                        Türk Diyanet Vakıf Sen ELAZIĞ Şube Başkanı

 

 

what is naltrexone prescribed for partickcurlingclub.co.uk naltrexone pellets
low dose naltrexone endometriosis open naltrexone cocaine
heroin addiction treatment site.cegep-rimouski.qc.ca low dose naproxen
low dose naltrexone cancer open naltrexone hcl side effects
naltrexone for alcoholism pallanuoto.dinamicatorino.it naltrexone ldn
naltrexone implant removal can naltrexone get you high naltrexone pellets
naltrexone schedule revia for alcoholism natraxone
naltrexone depression blog.aids2014.org naltrexone side effects depression
naltrexone side effects low dose vivtrol naltrexone
naltrexone weight loss side effects how long does revia stay in your system benefits of naltrexone
low dose naltrexone fibromyalgia reviews charamin.jp naltrexone in india
naltrexone side effects depression peider.dk naltraxone implant
how long does naltrexone block opiates avonotakaronetwork.co.nz neltrexone
naltrexone controlled substance charamin.com monthly injection for opiate addiction
does naltrexone cause weight loss open naltrexone 4mg
shot for alcohol cravings naltrexone injection price buy ldn online
low dose naltrexone weight loss low dose naltrexone chronic fatigue naltrexone tablets
naltrexone injection price guitar-frets.com naltrexone alcohol withdrawal
risperidon parkinson medicintitler.site risperidon krka 0 5
imacillin 84 hjerteogvit.site imacillin rus




28.03/ 2017
Ekleyen: ELAZIĞ ŞUBESİ

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder